Yandex Metrica
SON DAKİKA
Demet Akalın'dan olay tweet! Sosyal medyanın gazına gelip FETÖ tutuklularını destekledi

Demet Akalın'dan olay tweet! Sosyal medyanın gazına gelip FETÖ tutuklularını destekledi

Demet Akalın, sosyal medyadan bazı kişilerin yönlendirmesiyle, FETÖ'den tutuklu olan kadınların sarma yaptığı için tutuklandığına inandı ve bu kişiler için serbest bırakma çağrısı yaptı.

Gündem

23.03.2024, 17:16

Demet Akalın, zaman zaman attığı tweetlerle gündem oluyor. Bu kez, sosyal medya trolünün bir tweetini alıntılayan ünlü popçu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bir çağrıda bulundu.

İlk olarak paylaşımında ilgili @khk-masali adlı kullanıcının paylaşımını alıntılayan Akalın, konunun takipçisi olacağını söyleyerek "Ülkenin önde gelen avukatlarını arıyorum ve işin takipçisiyim! Sarma yapmaktan hapis mi?" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Demet Akalın daha sonra  6 kadın ile ilgili paylaşım yapan @MAliuludağ_ adlı kullanıcının paylaştığı tweeti alıntılayıp Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı da etiketleyerek “Ne gerekiyorsa yapmalıyız, hiçbiri katil değil” dedi.

Akalın, paylaşımları sonrası sosyal medyada eleştirilerin hedefi olurken, bu kişilerin FETÖ'cü olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte ilgili tweetlerini sildi.

CHP'deki para sayma soruşturmasında yeni gelişme! 3 kişi daha hesap... Haberi Görüntüle

EDİRNE'DEN YURT DIŞINA KAÇARKEN YAKALANDILAR

Demet Akalın'ın destek verdiği FETÖ'cü kadınların ortak özellikleri Edirne'den yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalanmış olmaları.  Tutuklu altı kadında örgüt içinde aktif olarak çalışıyordu. Ayrıca bu kadınların  beşinde, yapılan incelemeler sonucu ByLock olduğu tespit edildi. Telefonunda ByLock olmayan tek kişi Hilal Sakman'dı. Hilal Sakman da örgüt içinde özellikle 15 Temmuz'dan sonra aktif bir biçimde çalıştı ve kaçak FETÖ'cüleri evinde sakladı.

Tutuklu bu altı kadından birisi olan Esra Yeşil örgüt hiyarerşisinde önemli bir görev olan Bölge Talebe Mesullerinin Sorumlusu olarak çalışıyordu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading