Yandex Metrica
SON DAKİKA
Delta tedavisi gören anne çocuğunu ilk kez tabletten gördü

Delta tedavisi gören anne çocuğunu ilk kez tabletten gördü

Eskişehir’de Delta varyantı kovid-19'a yakalanan 34 haftalık hamile Ezgi Kuraner, çocuğunu kalp atımında bozukluk tespit edilmesi üzerine erken doğuma alındı. Erkek bebeğini dünyaya getirdikten sonra eşi ile koronavirüs tedavisi gören genç anne, hasta yatağından kuvözdeki bebeğini ilk kez hemşirelerin cep telefonundan görüntülü görüşmeyle tabletten izledi.

Gündem

23.01.2024, 17:46

Eskişehir’de oturan Ezgi ve Burak Kuraner çifti geçtiğimiz hafta görülen belirtiler üzerine yapılan Covid-19 testi ile Delta varyantı korona virüse yakalandıklarını öğrendi. 34 haftalık hamile olan Ezgi ile eşi Burak Kuraner, tedbir amacıyla Eskişehir Şehir Hastanesi korona virüs servisine yatırıldı. Bu sırada yapılan kontrollerde ise bebeğin korona virüs hastalığı nedeniyle kalp atımlarında bozukluk olduğu anlaşıldı. Erken doğuma alınan Ezgi Kuraner, 2 kilo 235 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kuraner çiftinin henüz isim koymadığı erkek bebeğe yapılan Covid-19 testleri ise negatif çıktı. Bebek yeni doğan servisinde kuvöze alındı.

Berk Göktaş 5 milyon TL'lik soruyu bildi mi? Kim Milyoner... Haberi Görüntüle

ANNEYE SÜRPRİZ YAPILDI

Eskişehir Şehir Hastanesi yönetimi, eşi Burak Kuraner ile aynı odada delta varyantı koronavirüs tedavisi süren anne Ezgi’ye moral vermek için sürpriz hazırladı. Hemşireler kuvözde olan bebeği cep telefonuyla görüntülerken, Kuraner çifti de odalarından görüntülü görüşme sayesinde bebeklerini ilk kez tabletten izledi. Bebeğini ekrandan gördüğünde adeta nefesi kesilen Ezgi Kuraner, çok zorlu bir süreçten sonra bebeğini gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Yaşadığı o anları ‘çok tuhaf, anlatılmaz yaşanır bir duygu’ olarak nitelendiren Ezgi Kuraner şunları söyledi:

“Üç gün yoğun sezaryenle doğum nedeniyle bakımda yattım. Yeni çıktım ve koronavirüs servisine aldılar. Şu anda iyiyim çok şükür. Bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading