Yandex Metrica
SON DAKİKA
Deformasyonla Mücadele Merkezi nedir, koordinatörü kim?

Deformasyonla Mücadele Merkezi nedir, koordinatörü kim?

İletişim Bakanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Deformasyonla Mücadele Merkezi kurulduğunu açıkladı. Altun, İletişim Başkanlığı'na bağlı yeni birim olan Deformasyonla Mücadele Merkezi Başkanı'nı söyledi. Peki Deformasyonla Mücadele Merkezi nedir, koordinatörü kim?

Gündem

23.01.2024, 19:38

İletişim Bakanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı bünyesinde 'Deformasyonla Mücadele Merkezi' isimli yeni bir birim oluşturulduğunu açıkladı. Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrasında Deformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü'nün kim olduğunu da söyledi. Peki Deformasyonla Mücadele Merkezi nedir,  koordinatörü kim?

2024 MUĞLA-YATAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Yatağan'da hangi... Haberi Görüntüle

DEFORMASYONLA MÜCADELE MERKEZİ NEDİR?

Deformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyadaki deformasyon ve provokatif içeriklere karşı yeni oluşturulan kurumdur. İletişim Başkanlığı bünyesindeki Deformasyonla Mücadele Merkezi için Bakan Altun "Ülkemize karşı yürütülen sistematik dezenformasyon kampanyalarına karşı İletişim Başkanlığımız bünyesinde müstakil bir birim oluşturduk. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi." dedi.

LGS'ye nasıl, nereden başvuru yapılır 2024? LGS son başvuru tarihi... Haberi Görüntüle

DEFORMASYONLA MÜCADELE MERKEZİ KOORDİNATÖRÜ KİM?

İletişim Başkanlığı'na bağlı Deformasyonla Mücadele Merkezi koordinatörü İdris Kardaş olarak açıklandı. İletişim Bakanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından "Merkezimizin koordinatörü olarak atanan İdris Kardaş'ı tebrik eder, kendisine başarılar dilerim." sözlerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading