Yandex Metrica

Davutoğlu altlı masadan dünyaları istedi! Bakan Varank Tİ'ye aldı

Altılı masa, henüz 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhurbaşkanı adayına dahi karar verememişken, ittifak ortağı Ahmet Davutoğlu'nun hem Cumhurbaşkanı Yardımcısı hem de milletvekili olmak istediği ortaya çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Davutoğlu'nu 'Azıcık da suyundan koy' diyerek tiye aldı.

Gündem

23.01.2024, 20:08

Henüz Cumhurbaşkanı adayını bile belirleyemeyen altılı masada Ahmet Davutoğlu şaşkınlığı yaşanıyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı'nın, ittifak ortaklarından akla hayale gelmeyecek isteklerde bulunduğu ortaya çıktı.

Katıldığı bir canlı yayında altılı masanın iktidar olması halinde hem Cumhurbaşkanı Yardımcısı hem de milletvekili olmak istediğini vurguyan Davutoğlu, dikkatleri bir anda üzerine çekti.

Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ni görmüyor mu? Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller... Haberi Görüntüle

"İÇ TÜZÜK İLE AŞACAĞIZ"    

Davutoğlu, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Altılı masanın tüm liderlerinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak kabinede görevde almaları gerektiğini düşünüyoruz. Ancak bu görev milletvekili olma vasfını yitirmeyi de beraberinde getireceği için onu da iç tüzük ile aşacağız."

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

BAKAN VARANK: AZICIK SUYUNDAN DA KOY

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Davutoğlu'nun akılalmaz isteklerini tiye aldı ve "Oradan milletvekilliğini ver, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı da olsun, yüzde 1 alan partiye hazine yardımını da ekle, yanına suyundan da koydun mu... tamam." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading