banner2

Datça'da deprem! Yangından sonra ikinci şok!

Günlerdir orman yangınlarıyla boğuşan Datça bir de deprem paniği yaşadı. AFAD, Muğla'nın Datça ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Gündem 14.07.2022, 20:10 14.07.2022, 21:05
Abone ol
Datça'da deprem! Yangından sonra ikinci şok!

Son bikrkaç günder orman yangınlarıyla boğuşan Muğla'nın Datça ilçesi bu kez de deprem koşu yaşadı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; deprem Datça ilçesinde saat 18:36’da meydana geldi. Depremin şiddeti ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Saat 18.36’da merkez üssü Datça ilçesinde yerin 6.7 kilometre derinliğinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.” 

BUGÜNKÜ İKİNCİ DEPREM

Öte yandan bölgede bugün saat 11.20'de merkez üssü Ege Denizi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem, Datça ve kırsal Yazı, Cumalı, Yaka, Mesudiye ve Sındı mahallelerinden de hafif şekilde hissedilmişti. Zeminden 13.75 kilometre derinlikte meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!