Yandex Metrica

Dar gelirli vatandaşların icra borcu silinecek! Kabine bugün Erdoğan başkanlığında toplanıyor

Dar gelirli vatandaşların icra borcu silinecek! Kabine bugün Erdoğan başkanlığında toplanıyor

Kabine, 2 haftalık bir aranın ardından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda, Yunanistan ile yaşanan gerilimin yanı sıra haciz ve icra affı ve sosyal konut projesinin detayları ele alınacak.

Gündem

04.03.2024, 17:18

Milyonlarca vatandaş, bugün Kabine toplantısından gelecek müjdeli haberi bekliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde 2 haftalık bir aranın ardından yapılması beklenen Kabine toplantısında dar gelirli vatandaşı rahatlatmaya yönelik birkaç düzenleme yapılacak.

PKK'ya Mehmetçik darbesi! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon PKK'ya Mehmetçik darbesi! MSB duyurdu: Saldırı hazırlığındaki teröristlere operasyon Haberi Görüntüle

VATANDAŞIN 30 MİLYAR TL'LİK BORCU SİLİNECEK

Paketle 6 milyona yakın vatandaşın icra takibine düşen 30 milyar lira civarındaki borcu tasfiye edilecek.

Edinilen bilgiye göre; paket iki ayaklı olacak. Buna göre, 5 milyona yakın ailenin 2 bin liraya kadar olan borcu icradan düşecek.

Paketin ikinci ayağını ise takibi varlık yönetim şirketleri tarafından yapılan icradaki borçlar oluşturacak.

Bir milyona yakın vatandaşın varlık yönetim şirketlerine devredilmiş 2 bin 500 liraya kadar olan icra takibindeki borçlarını devlet üstlenecek.

Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat çeken açıklama: Yeni bir fay hattı mı uyanıyor? Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat... Haberi Görüntüle

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK SOSYAL KONUT PROJESİ

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için geri sayım sürüyor. Detaylar, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 13 Eylül'de açıklanacak. Kabine'de projeye ilişkin son çalışmalar görüşülecek.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN İLE YAŞANAN GELİRİM

Yunanistan’ın Ege ve Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandıran adımları da Kabine'nin gündeminde. Toplantıda Türkiye'nin atacağı adımlar ele alınacak.

23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise konseri nerede, ücretsiz mi? Hadise konseri neden başlamadı? 23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN DİPLOMASİ TRAFİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ay yoğun bir diplomasi yürütecek. Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'ı kapsayan Balkan turunun ardından Özbekistan'da Şanghay Beşlisi Toplantısı'na katılacak.

Erdoğan'ın daha sonraki durağı ise ABD olacak. BM Genel Kurulu'na seslenecek, liderlerle ikili görüşmeler yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği de Kabine Toplantısı'nda değerlendirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading