Yandex Metrica

Danimarka basını FETÖ'nün yönettiği 6 özel okulu açığa çıkardı

Danimarka basını FETÖ'nün yönettiği 6 özel okulu açığa çıkardı

Danimarka'da FETÖ tarafından yönetilen 6 özel okul olduğu ortaya çıktı. Danimarka basınının gündeme yer alan konu hakkında konuşan Danimarka Eğitim Bakanı, “Söz konusu okulları araştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gündem

08.04.2024, 22:59

Danimarka basını, ülkedeki FETÖ yapılanmasına ile ilgili olarak önemli bir iddiada bulundu. 6 özel okulun FETÖ tarafından yönetildiği ifade edildi.

Haber, Danimarka'nın en eski gazetelerinden olan Berlingske'de yer aldı. Haberde 6 okulun, FETÖ mensuplarının Danimarka'da kurduğu Silm isimli bir vakıf bünyesinde faaliyet gösterdiği belirtildi.

Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan başkandan ilgnç ifade: Zihin yorgunluğu! Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan... Haberi Görüntüle

“FETÖ İLE BAĞLANTILI OKULLARI ARAŞTIRIYORUZ”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Danimarka Eğitim Bakanı, söz konusu okullardan endişe duyduğunu belirtirken, okulları araştırdıklarını söyledi.

Daha önce de Danimarka devlet televizyonunca yapılan bir haberde, FETÖ'ye bağlı bir okulun sınavlarındaki şaibeli notlar ekranlara yansımıştı.

Söz konusu okulda, öğrencilerin notları yükseltilerek yüksek öğretim kurumlarına girişlerinin kolaylaştırıldığı ortaya çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading