Yandex Metrica

Dahlan Türkiye'ye teslim edilsin

Dahlan Türkiye'ye teslim edilsin

15 Temmuz darbe girişiminde rol alan ve terör örgütü FETÖ'ye finansman sağladığı iddia edilen Ortadoğu'nun kiralık katili Muhammed Dahlan ev hapsinde. Türkiye'nin Terör Arananlar Kırmızı Liste'sinde yer alan Dahlan'la ilgili Türkiye'ye gönderilir mi? tartışması var.

Gündem

23.01.2024, 18:07

Türkiye, Ortadoğu'da yaşanan birçok karanlık olayda adı geçen, İsrail istihbaratı için çalışan bölgenin kiralık katili Filistinli Muhammed Dahlan BAE'nin sürpriz kararıyla ev hapsine alındı. Siyaset, medya ve güvenlik alanlarındaki faaliyetleri engelllenen Dahlan, Türkiye'de son dönemde yaşanan en karanlık olayların da arkasındaki isim. Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi'nin güvenlik danışmanı olarak görev yapan Muhammed Dahlan, darbe, iç çatışma ve krizlerde oynadığı rolle biliniyor.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler temin edilmedi! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN ARADIĞI İSİM 

15 Temmuz darbe girişiminde rol alan ve terör örgütü FETÖ'ye finansman sağladığı iddia edilen Filistinli Muhammed Dahlan, hain darbe girişiminden sonra da Türkiye’ye casuslar ve suikast çeteleri sevketmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmeyi amaçlayan bütün bölgesel ve uluslararası komplolarda yer aldı. Darbe ve terörün para trafiğini yönetti. Bölgedeki hemen bütün ülkelerde Türkiye karşıtı açık düşmanlık yürüten Dahlan, en son BAE ile çalışıyordu.

"Anayasal düzeni zorla değiştirmeye teşebbüs etmek", "devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklamak", "devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etmek", "devletin güvenliğine ve siyasal yararlarına ilişkin gizli kalması gereken bilgileri açıklama" ve "uluslararası casusluk yapma" suçlarından aranan Muhammed Dahlan, Terör Arananlar Kırmızı Liste'de yer alıyor.

Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant daraltma gündemde Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE GÖNDERİLİR Mİ?

Arap basını, BAE'nin Dahlan konusunda aldığı kararın Türkiye, Filistin ve Mısır'ın talebi üzerine geldiğini belirtti. Dahlan kararının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan'la yaptığı görüşme sonrası gelmesi de dikkat çekmişti. Şimdi tartışılansa Türkiye düşmanı faaliyetleriyle bilinen Dahlan'ın Türkiye'ye gönderilme ihtimali.  Türkiye'de Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoriye eklenen Muhammed Dahlan'la ilgili iddia Arap basınında yüksek sesli olarak tartışılıyor. 

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

EV HAPSİNDE TUTULUYOR

Mısır’a yerleşmeyi talpe etttiği ifade edilen Muhammed Dahlan’a yönelik BAE’den şalırtan bir karar açıklanmıştı. BAE, Dahlan’ın siyasi, medya ve güvenlik alanındaki faaliyetlerini yasaklama kararı almıştı. 
Ev hapsine alınan terör baronu, Abu Dabi’de yoğun güvenlik önlemleri altında tutuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading