Yandex Metrica

Daha seçim bitmeden birbirlerine girdiler! İYİ Parti-CHP kavgası erken başladı

Daha seçim bitmeden birbirlerine girdiler! İYİ Parti-CHP kavgası erken başladı

İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Özkan, Twitter hesabından "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar…" paylaşımında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Türkiye, bugün Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre; sandıkların yüzde 98'i açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,12 ile yarışı önde götürüyor. 8'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise 47,88 olarak kayıtlara geçti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Haberi Görüntüle

8'Lİ KOALİSYONDA KAVGA BAŞLADI

İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Özkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar… Bana da yakışan; Tebrikler Recep Tayyip Erdoğan…" ifadelerini kullandı.

Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim? Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN KAZANDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

İYİ Partili İbrahim Özkan'ın daha önceki paylaşımda ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazandığını ve 650.000 oy farkla önde olduğunu iddia etmişti.

Özkan paylaşımlarında şu ifadeleri kullanmıştı:

- Öndeyiz….

- Kazanıyoruzzzzz….

- CHP Genel merkezinde Balkon var mı?

- Açılan sandık %62

Kılıçdaroğlu 650.000 oyla önde…

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

EREN ERDEM'DEN YANIT GECİKMEDİ

CHP'li Eren Erdem ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Partili İbrahim Özkan'a yanıt verdi. Erdem, "Seçim daha bitmedi. Ama siz birmişsiniz! Gerçek yüzün ortaya çıktı! Ayıp senin değil; seni İBB grubuna başkan yapanların" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading