Yandex Metrica

Cüneyt Özdemir'den CHP'ye TOKİ başvuruları üzerinden eleştiri yağmuru

Cüneyt Özdemir'den CHP'ye TOKİ başvuruları üzerinden eleştiri yağmuru

Muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi hakkında YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Özdemir, muhalefetin icraat üretemediğini söyleyerek, " İktidar umut vaat ediyor. Zannediyorlar ki sadece AK Partililer başvuruyor. Evlere başvuru yapanların yarısından fazlası CHP'li olabilir." ifadesinde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:49

Gazeteci Cüneyt Özdemir, resmi YouTube kanalında, muhalefetin cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi hakkındaki ifadelerini değerlendirdi. Cüneyt Özdemir, TOKİ başvurularının yarısından fazlasının CHP'li kişiler tarafından yapıldığını iddia ederek muhalefete yüklendi.

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Haberi Görüntüle

"NİYE BEN DAYAĞI YİYEYİM AĞABEY?"

Özdemir konuya ilişkin, "Allah'ını seversen böyle muhalefet olur mu, diyeceğim, demiyorum. Niye? Akıllandım çünkü. Niye ben dayağı yiyeyim ağabey. Çok güzel, 'bu iş tutmaz'. Evet. Çok güzel muhalefet bu. 'Yalan söylüyorlar' tabii tabii."

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

"BİR DEĞİL 10 TANE ÇEKİLİŞ OLUR"

Özdemir, başvuru sayısının oldukça yüksek olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Herkes akın akın ev başvurusuna gidiyor. Muhtemelen göreceksiniz, bir değil on tane çekiliş olur. En azından seçime kadar derler ki "2 tane daha çekiliş yapıyoruz." Seçimden sonra da "1 milyon ev yapıyoruz." der. Neden demesin, elini tutan mı var?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading