Yandex Metrica

Cüneyt Arkın hastalığı neydi? Cüneyt Arkın neden öldü?

Cüneyt Arkın hastalığı neydi? Cüneyt Arkın neden öldü?

Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Sinema dünyası ve seyircisi bu haberle yıkıldı. Yeşilçam oyuncusu Cüneyt Arkın'ın neden öldüğü merak edilmeye başlandı. İnternette 'Cüneyt Arkın hastalığı neydi? Cüneyt Arkın neden öldü?' araması yapılmaya başladı. Peki Cüneyt Arkın hastalığı neydi? Cüneyt Arkın neden öldü?

Gündem

23.01.2024, 19:28

Cüneyt Arkın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 85 yaşında vefat eden Cüneyt Arkın, bu haberle sevenlerini yasa boğdu. Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi duyulduktan sonra vatandaşlar internette Cüneyt Arkın'ın ölüm sebebini araştırmaya başladı. Peki Cüneyt Arkın hastalığı neydi? Cüneyt Arkın neden öldü?

Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne kadar yıkılan bina var mı? Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne... Haberi Görüntüle

CÜNEYT ARKIN HASTALIĞI NEYDİ?

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 85 yaşındaki Cüneyt Arkın burada hayatını kaybetti. 

İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili açıklama! İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili... Haberi Görüntüle

CÜNEYT ARKIN NEDEN ÖLDÜ?

Türk sinemasının usta isimlerinden bir tanesi olan usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ölüm sebebi hakkında kalbinin durduğu bilgisi verildi. Usta oyuncunun yaşlılığa bağlı olarak birçok sağlık sorunuyla mücadele ettiği biliniyordu. Cüneyt Arkın, 2009 senesinde omurgasındaki sinir sıkışması sebebiyle yaklaşık üç ay hastanede tedavi görmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading