Yandex Metrica

Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir eser daha: Esenyurt Eğitim Kampüsü! Açılışı Erdoğan yapacak

Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir eser daha: Esenyurt Eğitim Kampüsü! Açılışı Erdoğan yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılına yakışır bir eseri eğitim öğretime kazandıracak. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yapımına başlanan Esenyurt Eğitim Kampüsü'nün temel atma töreni, bugün Başkan Erdoğan tarafından saat 14.30'da Esenyurt Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Gündem

23.01.2024, 20:20

Türkiye'nin en büyük lise eğitim kampüsüyle, Esenyurt'ta ortaokuldan mezun olacak çocukların sadece akademik değil, sosyal, sportif, kültürel açıdan kendisini geliştirebileceği bir eğitim ortamı oluşması hedefleniyor.

Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç olacak? Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİ SAYILARINDA RAHATLAMA OLACAK

Ayrıca ilçedeki mevcut okullardan kampüse taşınacak okullar sayesinde ortaokul ve ilkokulların öğrenci sayıları da rahatlatmış olacak.

Bu sayede Eğitimde Türkiye Yüzyılı çerçevesinde Esenyurt'taki öğrencilerin, öğretmenlerin başarılarıyla bu hedefe anlamlı katkılar sunması amaçlanıyor.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN AÇILIŞI YAPACAK

Türkiye'nin en büyük Lise Eğitim Kampüsü temel atma töreni 20 Ocak Cuma günü saat 14.30'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading