Yandex Metrica

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan NATO diplomasisi! ABD ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan NATO diplomasisi! ABD ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefon görüşmesinde bulundu. İkili görüşmede NATO süreci ele alındı.

Gündem

23.01.2024, 19:27

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefon görüşmesinde bulundu. 

İkili görüşmede siyasi ve ekonomik ilişkilerin yanı sıra Türkiye'nin NATO'daki rolü ve ittifaka katkıları, NATO Madrid Zirvesi, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvuru süreçleri ve Karadeniz üzerinde tahıl sevkiyatı konuları ele alındı. 

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

TERÖR TEHDİTLERİNE KARŞI DAYANIŞMA 

Türkiye'nin NATO'daki kilit rolüne vurgu yapılan görüşmede Madrid Zirvesi'nde ele alınacak yeni Stratejik Konsept, Ukrayna savaşı, terörle mücadele, gıda krizi ve diğer güvenlik konularıyla ilgili görüşler dile getirildi.

Müttefiklerin, ortak güvenlik ve terör tehditlerine karşı tam bir uyum, birlik ve dayanışma içerisinde olması gerektiği vurgulandı.

Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325 euro ne kadar, kaç TL? Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325... Haberi Görüntüle

SOMUT ADIMLAR ATILMADAN İLERLEME SAĞLANAMAZ 

İsveç ve Finlandiya’nın, terörle mücadele konusunda Türkiye’nin talep ve beklentilerini karşılaması gerektiği aktarıldı. Somut adımlar atılmadan ilerleme sağlanamayacağının altı çizildi.

Türkiye’nin İsveç ve Finlandiya ile görüşme trafiği devam ederken PKK/PYD/YPG yandaşlarının Stokholm’de ve medya üzerinden terör örgütü propagandası yapmasının asla kabul edilemez olduğu dile getirildi.

Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem Yılmaz uzun yaşamanın sırrı ne? Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem... Haberi Görüntüle

TAHIL SEVKİYATI GÜNDEME GELDİ

Karadeniz üzerinden tahıl sevkiyatı için güvenli bir koridorun oluşturulması hususunda Türkiye’nin Ukrayna ve Rusya Federasyonu ile görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

BM’nin de dâhil olduğu bu müzakere sürecinden netice alınmasının küresel gıda güvenliği açısından stratejik önem taşıdığı söylendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading