Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi asgari ücret gündemiyle bir kez daha toplanıyor! Rekor zam oranı konuşulacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi asgari ücret gündemiyle bir kez daha toplanıyor! Rekor zam oranı konuşulacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, asgari ücret gündemiyle, bugün bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği kabinede ayrıca Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı da ele alınacak. 

Gündem

23.01.2024, 18:20

Türkiye'de tüm vatandaşların gözü bugün asgari ücret gündemiyle toplanması beklenen Kabine Toplantısı'na çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Beştepe'de bir araya gelecek Kabine Toplantısı'de asgari ücret görüşmelerinin yanında birçok konu değerlendirilecek.

Soyer'in İmamoğlu'ndan farkı yok! Seçim arifesinde İzmir'li vatandaşlar yine yolda... Haberi Görüntüle

KABİNE 2 HAFTALIK ARANIN ARDINDAN TOPLANACAK

Bugün geçekleşmesi beklenen Kabine Toplantısın, 2022 asgari ücret rekor zam görüşmelerinin yanında son dönemde güvenlik güçleri ve MİT'in gerçekleştirdiği başarı operasyonlar, sahadaki son durum ve gelen istihbarat raporları ele alınacak.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerçekleşen 50+1 görüşmesi de toplantının ana gündem maddelerinden biri olacak.

Aaron Taylor-Johnson kimdir? Yeni 007 James Bond kim olacak? Haberi Görüntüle

FAİZ İNDİRİMİ VE 2022 ASGARİ ÜCRET ZAMMI EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDESİ OLACAK

Merkez Bankası Para Politikaları Kurulu tarafından alınan faiz indirimi kararı Kabine Toplantısında konuşulacak. Öte yandan, 2022 yılı için işveren ve işçi ile aralık ayının ilk haftasında asgari ücret pazarlığı için masaya oturacak olan hükümet, toplantı öncesi son kez Kabinede son kez asgari ücrete rekor zam konusunu değerlendirecek. 

asgari ücret

Kabine Toplantısında, asgari ücret için vergilerin kaldırılması da dahil olmak üzere zam pazarlıklarını birinci dereceden etkileyecek önemli kararların çıkması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading