Yandex Metrica
SON DAKİKA
CUMHURBAŞKANI TARİH VERDİ: TEMELİNİ ATIYORUZ

CUMHURBAŞKANI TARİH VERDİ: TEMELİNİ ATIYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Kulesi'nin açılışında yeni bir müjde verdi: 'İnşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temelini atıyoruz.'

Gündem

23.01.2024, 17:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Kulesi Açılış Töreni'nde Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Dev projenin temelinin haziran ayı sonunda atılacağını belirten Erdoğan, "Haziran ayının sonunda falan da Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temeli atıyoruz.' ifadesini kullandı.

'RAHATSIZ OLANLAR VAR, OLSUNLAR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesine yönelik eleştirilere de değindi, ''Rahatsız olanlar var olacaklar. Varsın olsunlar. Kanal İstanbul'un sağında, solunda 2 şehir inşa edeceğiz. Bu 2 şehirle İstanbul bir başka olacak" dedi.

TÜM İHALELER BU YIL YAPILACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada Kanal İstanbul’da ihalelerin hepsinin bu yıl yapılacağını açıklamış, Haziran’da yapımına başlanacak köprüyle ilgili de şu bilgileri vermişti: "6 sene sürecek projede inşaat başladığı zaman ulaşım aksamamalı. Şu an mevcut 4 köprü var. Yapacağımız yeni köprü Sazlıbosna ve Hadımköy arasında olacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading