Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın askerlik arkadaşı: O benim komutanımdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın askerlik arkadaşı: O benim komutanımdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın askerliği usulsüz bir şekilde yedek subay olarak yaptığı iddiası yalan çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın askerlik arkadaşı anılarını anlatırken ''Ben Kabataş Erkek Lisesi mezunu bir adamım. 75-76 mezunuyum. Eğer lise mezunu asteğmen olsa, ben asteğmenin kralı olurdum. Tayyip Erdoğan benim asteğmenimdi. '' dedi.

Gündem

24.02.2024, 11:04

Her seçim öncesi olduğu gibi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite mezunu olmadığı ve lisans diplomasının bulunmadığı yönündeki iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı diploma kayıtlarını yayınlamasına rağmen yeni bir iftira ortaya çıktı. Bu sefer de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın askerliği usulsüz bir şekilde yedek subay olarak yaptığı iddia edildi.

Trabzon'da yapılan sokak röportajında bir vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asker arkadaşı olduğunu belirterek bir anısını anlattı.

Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi geliyor? Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi... Haberi Görüntüle

''BENİM KOMUTANIMDI''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite mezunu olduğu için rütbeli olduğunu anlatan vatandaş, "Tayyip Erdoğan ile Hasdal'da 77. Piyade Alayı'nda aynı yerde askerlik yaptık. Benim komutanımdı'' dedi.

Askerlik anısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite mezunu olduğu için rütbeli olduğunu anlatan vatandaş, şunları aktardı;

''Ben Kabataş Erkek Lisesi mezunu bir adamım. 75-76 mezunuyum. Eğer lise mezunun asteğmen olsa, ben asteğmenin kralı olurdum. Demek ki Tayyip Erdoğan Üniversite mezunuydu ki benim asteğmenimdi.''

Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Haberi Görüntüle

''ALLAH BENİM GÜNÜMDEN VERSİN ONA''

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarındaki diyaloğu anlatan vatandaş ''Bir gün ona dedim ki, 'komutanım niye yemeğe geç geliyorsunuz. İstiyorum ki taze yemek vereyim size.' Ben subay gazinosu sorumlusuydum. Elini omuzuma vurdu. 'Sağ ol teşekkür ederim. Biz namazı kılıp öyle geliyoruz.' Arkadaşlara dedim ki 'bunlara taze yemek vereceksiniz, bayat ekmek vermeyin sakın' dedim. Ama adam onu bile kabul etmedi. Bak Tayyip Erdoğan onu bile kabul etmedi. Cenab-ı Allah benim günümden gün versin ona." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading