Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Minik Poyraz'a 200 lira harçlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Minik Poyraz'a 200 lira harçlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitliği ziyarete gelen vatandaşlarla yakından ilgilenip onlarla sohbet ederken Poyraz Köşker, isimli minik vatandaşın isteğini kırmadı. Erdoğan, Poyraz isimli minik vatandaşın ‘Cumhurbaşkanı’ seslenişine ‘efendim’ diye cevap verdi. Erdoğan’ın elini öpen Poyraz, 200 lira haçlığı da kaptı.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Töreni'nde konuştu. Ddestan yazdığımız topralarda deprem mesajı veren Erdoğan, ''Yaraları Çanakkale ruhu ile sarabiliriz'' dedi.

''Çanakkale ruhuna tekrar ihtiyacımız var." diyen Erdoğan, ''Özellikle deprem ve sel felaketiyle yüreklerimizin yandığı bu sancılı dönemde, Çanakkale ruhuna tekrar ihtiyacımız var. Yaklaşık 49 bin kardeşimizin hayatını kaybettiği, 11 ilimizde ciddi yıkıma ve acıya yol açan depremin yaralarını ancak bu ruhu dirilterek sarabiliriz. Nasıl 108 sene önce omuz omuza vererek imkansızı başardıysak, asrın felaketinin üstesinden de yine dayanışmayla, yine kardeşlikle gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

5 ilde eğitime ara verildi! Hangi illerde okullar tatil ilan... Haberi Görüntüle

''KÜLLERİMİZDEN YENİDEN DOĞACAĞIZ''

Deprem bölgelerine yapılan ziyaretlere ilişkin konuşan Erdoğan, ''Ziyaret ettiğimiz şehirlerde insanlarımızın metanetini, sabrını, vakarını ve hayata yeniden tutunma iradesini gördükçe biz de cesaret kazanıyoruz. En büyük gücümüz olan bu seferberlik ruhunun zedelenmesine fırsat vermeden, inşallah gece gündüz çalışarak en kısa sürede şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Türkiye, devleti ve milletiyle zorluklara göğüs gerecek, krizleri fırsata çevirecek, küllerinden yeniden doğacak kapasiteye sahiptir" dedi.

Kandil'i başlarına yıkıyoruz: 4 PKK'lı terörist havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

ŞEHİTLİKLERE KARANFİL BIRAKTI

Gelibolu Yarımadası Tarihi Alanı'ndaki Şehitler Abidesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitlik Anı Defteri'ni imzaladıktan sonra şehitliklere karanfil bıraktı.

Algı ve reklam belediyeciliği! İmamoğlu'nun açılışını yaptığı Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nın... Haberi Görüntüle

ABD'de yıkılan köprüde kaç kişi öldü? Amerika'da geminin çarptığı köprüde... Haberi Görüntüle

ELİNİ ÖPTÜ HARÇLIĞI KAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehtiliği ziyarete gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenip onlarla sohbet etti. Erdoğan, Poyraz isimli minik vatandaşın ‘Cumhurbaşkanı’ seslenişine ‘efendim’ diye cevap verdi. Erdoğan’ın elini öpen Poyraz, 200 lira haçlığı da kaptı. Parayı cebine koyan Poyraz’a takılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'anladı, parayı tanıyor' dedi.

Erdoğan ile fotoğraf çekiren minik Poyraz, aldığı uzaktan kumandalı arabayla mutluluğu ikiye katlandı.

SİVAS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sivas Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

''ONU HEP TELEVİZYONLARDAN GÖRÜYORDUM''

Cumhurbaşkanını Erdoğan'ı daha önce televizyonlardan gören Poyraz Köşker şu ifadeleri kullandı;

''Nasıl olduğunu sordum. Elini öptüm. Bana 200 lira ve oyuncak araba verdi. Hep onu televizyonlarda görüyordum. Çok iyi gördüm.''

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading