Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'dan depremzede aileye ziyaret!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'dan depremzede aileye ziyaret!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ankara'da depremzede ailenin evine misafir oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, depremzede Hülya Çelebi ve ailesini Ankara'da yerleştikleri evde ziyaret etti. 

Kan donduran olay! 4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü Kan donduran olay! 4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek... Haberi Görüntüle

EŞİNİ, OĞLUNU, KIZINI, TORUNUNU KAYBETTİ 

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depreme yakalanan Hülya Çelebi Ankara'da  iki kızı, iki damadı ve torunuyla kalıyor Hülya Çelebi'nin  6 Şubat'taki o yıkıcı depremde  eşini, oğlunu, kızını ve torununu kaybettiği öğrenildi.  Aileyi ziyaret eden Erdoğan çifti, depremde hayatını kaybedenler için dua etti.

Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok... Haberi Görüntüle

"ACISINI YÜREKTEN PAYLAŞIYORUZ"

Emine Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı  paylaşımda "Hafızalarımıza ve kalplerimize kazınan felaketin etkilerini ancak birbirimize dayanak olup, merhameti çoğaltarak hafifletebiliriz. Ankara'da ziyaret ettiğimiz, Hülya Çelebi kardeşimizin ve ailesinin acısını yürekten paylaşıyor, Rabbim'den sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading