Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden’dan, eşleriyle birlikte aile fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden’dan, eşleriyle birlikte aile fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Joe Biden'ın liderlere verdiği yemeğe katıldı. İki lider eşleriyle birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı ABD Başkanı Joe Biden'ın BM'nin 77. Genel Kurulu'na katılan liderler onuruna verdiği yemekten fotoğraflar paylaşıldı.

8 soru 8 cevap! Yarısı Bizden Kampanyası: Bakan Özhaseki merak... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLAR SERVİS EDİLDİ

Cumhurbaşkanı temaslarının ardından yurda dönerken, programı kapsamında ABD Başkanı Joe Biden'ın Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılan liderler ve eşleri onuruna verdiği yemeğe de katıldı. Erdoğan, Amerika Doğa Tarihi Müzesi'ndeki yemeğe eşi Emine Erdoğan ile iştirak etti. Özel programa ilişkin fotoğraflar servis edildi. 

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "Cumhurbaşkanımız, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ve eşinin, heyet başkanları ve eşleri onuruna düzenlediği resepsiyona katıldı" denildi.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: Hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası... Haberi Görüntüle

SAYISIZ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere haftayı ABD'de geçirmişti. Genel Kurula hatap eden Erdoğan çok sayıda kurum ve isimle de bir araya gelerek sayısız görüşme gerçekleştirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading