Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarının alçak tehditleri bizi bölemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarının alçak tehditleri bizi bölemez

Batman'da Valilik önünde coşkulu kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ne gece Türk-Alevi videosu yayımlayan fitne tüccarları ne Kandil'deki terör baronlarının alçak tehditleri bizi yıldıramaz. Sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz.'' dedi. Öte yandan Erdoğan, ''Sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:51

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Seçime günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saha çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Erdoğan'ın bugünkü durağı Batman oldu. Yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşan ve sağlık sorunlarını gerekçe göstererek aktif siyasete dönmeyi düşünmediğini belirten Ekonomi eski Bakanı Mehmet Şimşek de Batman mitingine katıldı.

Mehmet Şimşek, daha önce yaptığı açıklamada "Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım." ifadelerini kullanmıştı.

"Ne Kandil'deki terör baronlarının terör dili ne de azgı azınlığın nobran dili bizi yıldıramaz, sindiremez.'' diyen Erdoğan, ''Sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz." ifadelerini kullandı.

Seçim mesajı da veren Erdoğan, "14 Mayıs'ta sadece adaylar ve ittifaklar arasında bir tercihte bulunmayacağız. 14 Mayıs'ta Cumhuriyetimizin yeni asrının nasıl olacağına da karar vereceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman'da Valilik önünde coşkulu kalabalığa seslendi.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları...

Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir? Mina Demirtaş'ın sevgilisi var... Haberi Görüntüle

''ŞU ANDA BATMAN'DA 55 KİŞİ VAR''

Şu an da Batman'da karşımda 55 bin kişi var. Alana giremeyenler hariç, yoldakileri saymıyorum. Pazar günü sandıkları patlatıyor muyuz? Birilerine ders veriyor muyuz? Bazıları Batman'ı sadece seçimden seçime hatırlarken biz her fırsatta Batman'a misafir olduk. Partimizin kongreleri vesilesiyle dava arkadaşlarımızla dayanışmamızı güçlendirdik. Batmanlı kardeşlerimizin sıkıntılarını takip ettik, ilgilendik ve çözüm yolları aradık. Biz Batman'ı birileri gibi istismar için sevmiyoruz.

Yemekteyiz'de 75 bin TL kim aldı, birinci kim oldu 15... Haberi Görüntüle

''TERÖR BARONLARININ ALÇAK TEHDİTLERİ BİZİ BÖLEMEZ''

Batman'a 25 yşında bir gençken o zamanki partimin gençlik kolları başkanı olarak geldik. O gelişimde de kadınların meydanda nasıl heyecan dolu olduğunu gördüm. Batman'ın kadınları birilerini sandığa gömer. Hiçkimse aramıza giremez, aramızı açamaz. Ne gece Türk-Alevi videosu yayımlayan fitne tüccarları ne Kandil'deki terör baronlarının alçak tehditleri bizi yıldıramaz. Sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları bizi yıldıramaz. Bizler Selahaddin Eyyubi'nin Alparslan'ın, Kanuni'nin torunlarıyız. Kimse bizim gönüllerimizin arasına duvarlar öremez. 

Son dakika... Türkiye ve Irak'tan ortak bildiri: 'PKK Türkiye ve... Haberi Görüntüle

''EBEDİ KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR''

Bunların hiçbiri ebedi kardeşliğimizi bozamaz. Biz bu topraklarda bin yıldır iç içe, omuz omuza yaşadık. Gerekirse istiklal ve istikbalimizi korumak için yan yana mücadele ettik. Çanakkale Şehitliğinde koyun koyuna yatanlar bizim atamızdır. Cumhuriyeti bir umut olarak kuranlar bizim dedelerimizdir. Tek parti CHP'sinde zulüm edilenler de yine bizim büyüklerimizdir. Kürt ile Zaza'yı Alevi ile Sünni'yi kimse bölemez ayıramaz, birbirine düşüremez. Biz bu topraklarda 1000 yıldır iç içe yaşadık.

Refah Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katılmıştı! Suat Pamukçu anlattı: Erdoğan'a... Haberi Görüntüle

''TERÖR ÖRGÜTLERİNİ BERABER ÇUKURLARA GÖMDÜK''

Çanakkale'de koyun koyuna yatan bizim atalarımız var. Cumhuriyeti kurup yeşertenler bizim dedelerimizdir. Hakları hukukları yok sayılanlar da bizim dedelerimizdir. Rahmetli Özal ile yeniden umutlananlar, Erbakan hocamızla yol yürüyenler de bizlerriz. Acısı ile doğrusu ile bu hikayeyi biz sizinle yazdık, bu vatanı sizinle özgürleştirdik. 1950'de bu ülkeyi tek parti faşizminden beraber kurtardık. 3 Kasım 2002'de Anadolu ihtilkalini beraber gerçekleştirdik. Bölücü terör örgütünü açtığı çukurlara beraber gömdük. Birilerinin tankların arasından sıvışıp gittiği gecede göğsümüzü beraber siper ettik.

Kadem Ekşi Maltepelilere müjdeyi duyurdu: Yılda 60 bin 5 yılda... Haberi Görüntüle

''CUMHUR İTTİFAKI İKTİDARDA OLDUĞU SÜRECE SELO ÇIKAMAZ''

Bu Selo Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Bay bay Kemal 'Selo'yu çıkartacağım' diyor. Benim milletim Erdoğan kardeşine yürü, arkandayız dediği sürece çıkaramazlar, cumhur ittifakı iktidarda olduğu sürece çıkaramazlar. Ya birlik dirlik siyasetini tercih edeceğiz ya da kavga siyasetine oyumuzu vereceğiz. Ya tam bağımsız türkiye diyeceğiz ya da londra tefecilerinden emir alan aciz bir türkiye'de yaşağacağız. 

Terör örgütü PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 terörist... Haberi Görüntüle

''AKŞAM YALAN SABAH YALAN''

Benim Batmanlı kardeşlerim yalancı bahar vaat edenlerin zemheriden bahsettiğini iyi bilir. 300 milyar dolar alacakmış. Adam yalancı. Akşam yalan sabah yalan. Benim Batmanlı kardeşim sana söz diyerek yalancı bahar vaadedenlerin zemheriden bahsettiğini çok iyi bilir. 14 Mayıs'ta tercihinizi ya Kürt kardeşlerimizin haklarını verenlerden ya da Kürt düşmanlarından yana kullanacaksınız. Kılıçdaroğlu ancak Kandil'e ve Pensilvanya'ya bahar getirir. Bay bay Kemal bu ülkeye ancak yalancı bahar getirir. Bay bay Kemal'in getireceği yalancı bahar bu millet için kara kış olur.

Türkiye ve Bağdat arasındaki zirve dünya basınında: Dönüm noktası olacak! Haberi Görüntüle

"YASAKÇI ZİHNİYETE BİZ SON VERDİK"

Milletimizin böyle bir tuzağa düşmeyeceğine ben inanıyorum. 14 Mayıs'ta durmak yok yola devam ediyor muyuz? Doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? 21 yıl boyunca önümüze hangi tuzakların kurulduğunu, kimlerin üzerimize geldiğini sizler çok iyi hatırlıyorsunuz. Analar ağlamasın diye çok ciddi çabalar harcadık. Vesayetçilerin bıraktığı enkazları temizleyerek demokrasinin standartlarını yükselttik. Yasakçı zihniyete biz son verdik. Elbetteki yapmak isteyip de yapamadıklarımız olmuştur. Kürt dili konusunda bizden önce konuşulması dahi mümkün olmayan nice adımı cesaretle bir attık. Vatandaşına tepeden bakan düşman gören devlet anlayışını sizlerin desteği ile biz değiştirdik. İnsanımızın inancına diline kültürüne değer vermeyen inkar politikalarını bir daha asla gündeme gelmemek üzere biz rafa kaldırdık. Eski Türkiye'nin dışlayıcı, tahkir dili yerine daha kucaklayıcı daha kapsayıcı daha saygılı bir dili bir inşa ettik.

Survivor Yunus Emre'nin eşi düşük mü yaptı? 2024 Yunus Emre'nin... Haberi Görüntüle

''DİYARBAKIR ANALARI ARTIK AĞLAMAYACAK''

Şu bay bay Kemal Diyarbakır analarını bir kere olsun ziyaret etmedi. Kürt kardeşimi kimse tehdit edemeyecek, iradesine ipotek koyamayacaktır. Gabar'da bulduğumuz 100 bin varil kapasiteli rezervi bu dönemin bir işareti olarak görüyorum. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-20 ile... Haberi Görüntüle

Kandil'in 'Karayılan'ı saklandığı ininden başını çıkardı: PKK'nın elebaşından CHP'ye yeni... Haberi Görüntüle

BATMAN'DA YAPILAN PROJELER

Batmanlı çiftçilerimiz toprağını ekiyor, mahsulunu topluyor. Batman'ın dağlarında gönül huzuruyla gezebiliyor. Teröristlerin cirit attığı noktalarda kınalı kuzuların sesleri var... Dünyanın dört bir yaınında insanlar Batman'a gelebiliyor. Batman'ın turizmde de yıldızı parlıyor. Diyarbakır'dan Şırnak'a Mardin'den Hakkari'ye kadar her yerde güven ve huzur iklimi hakim olmuştur. Gabar'da bulduğumuz petrol rezervini bu dönemin bir işareti olarak görüyoruz. Batman'ı seviyoruz derken bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Biz aşkımızı hem sözle hem de icraatlerimizle yapıyoruz. Batman'a son 21 yılda 51 milyar lirayı aşkın yatırım yaptık. Peki bu HDP'nin bir yatırımı var mı? CHP'nin var mı? Onlarda bol laf var... Batman'da üniversiteyi kim kurdu? Biz kurduk. 39 spor tesisi yaptık. Sağlıkta 795 yataklı 8 hastane dahil 41 tesisin yapımını tamamlayıp hizmete açtık. Biz yaptık.

27-28 Mart Erzurum, Ardahan, Kars okullar tatil mi? Yarın Erzurum,... Haberi Görüntüle

''TAHRİKLERE KAPILMAYACAĞIZ''

Kaybeceklerini anlayanların tahriklerine kapılmayacağız. Önümüzdeki 3 günü iyi değerlendireceğiz. Bu işi kadınlar bitirir. Kale içeriden fethedilir. Kalenin içinde kadınlar var. 14 Mayıs'ı demokrasimiz içi yeni bir bayrama dönüştüreceğiz. Batman'dan müjdeli haberler bekliyorum. 



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading