Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! 2023 seçimleri için 3 ayaklı strateji

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! 2023 seçimleri için 3 ayaklı strateji

2023 seçimleri için sahaya inmeye hazırlanan AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 10 aylık sürede, seçim propaganda dönemi stratejisini belirleyip gerekenlerin yapılması konusunda talimatlar verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:36

2023 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi beklenen seçim öncesi AK Parti'de tüm hazırlıklar devam ediyor. Sahaya inmeye hazırlanan AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerine kadar kalan yaklaşık 10 aylık sürede, seçim propaganda dönemi stratejisini belirleyip gerekenlerin yapılması konusunda talimatlar verdi.

FED faiz kararı ne zaman Nisan 2024? FED toplantı takvimi 2024 FED faiz kararı ne zaman Nisan 2024? FED toplantı takvimi... Haberi Görüntüle

20 YILLIK HAFIZA CANLI TUTULACAK

Sabah gazetesinin aktardığı habere göre; AK Parti'nin 20 yıllık iktidar döneminde gerçekleşen ekonomik ve demokratik kazanımlar eski ile mukayese edilerek anlatılacak, hafızalar canlı tutulacak. AK Parti'nin ülkeyi nereden aldığı ve nerelere getirdiği vurgulanacak. AK Parti'nin 20 yıllık icraatları vatandaşa tek tek anlatılacak. 

SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir destek ve hibeden bulunulmadı! SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE HAK ETTİĞİ KONUMA GETİRİLDİ

Daha önceki dönemde yaşanan sıkıntıların anlatılması özellikle gençler açısından önem taşıdığı için bu noktada kapsamlı ve görsel anlatıma da yer verilecek. Dünyanın siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılandığı bir süreçte Türkiye'yi hak ettiği konuma AK Parti'nin getirdiği hatırlatılacak. Aksi takdirde Türkiye'nin çok şey kaybedebileceği mesajı verilecek. Atılan adımlar, kararlar aktarılacak.

Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Haberi Görüntüle

KOALİSYON DÖNEMİ ANLATILACAK

Altılı masanın Türkiye ve her bir bireyin geleceğine nasıl zarar verebileceği vatandaşla paylaşılırken, özellikle koalisyon dönemlerine vurgu yapılacak. Koalisyon dönemlerinin Türkiye'ye maliyetiyle, bölgedeki devletlerin güçlü yönetim eksikliği sebebiyle ödediği acı bedeller vatandaşa izah edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading