Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tabipler Birliği terörden temizlenecek! Yeni mevzuat için talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tabipler Birliği terörden temizlenecek! Yeni mevzuat için talimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa seslenerek Kabine Toplantısı'nda alınan kararları açıklarken Tabipler Birliği hakkında "Terör örgütü destekçilerini bu yapılardan temizleyeceğiz. Kabine Toplantımızda ilgili bakanlarımıza Tabipler Birliği başta olmak üzere meslek örgütlerinde yeni bir yapıya geçilmesine yönelik mevzuat çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdik" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:58

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Saat 15.20'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayan ekim ayının son Kabine Toplantısı sona erdi. 3 saat 40 dakika süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Türkiye Kazakistan iş birliğini daha da güçlendirdik. Asya'da iş birliği ve güven artırıcı konferanslar neticesinde birçok devlet başkanıyla bir araya geldik. Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin açılışını yaptık. 

Şarkıcı Metin Işık silahlı kavgaya karışmıştı! 5 kişinin yaralandığı olayda... Haberi Görüntüle

"MADEN FACİASIYLA İLGİLİ GEREKEN YAPILACAK"

Bartın'daki maden faciasında 41 madencimizi şehit verdik. Diyarbakır programını iptal ederek bölgeye gittik. Ülkemizin bir daha bu felaketlere maruz kalmaması için gereken çalışmaları yürütüyoruz. Kazayla ilgili her konu araştırılıyor. Gerekenin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın

Teröre geçit yok! MSB son dakika duyurdu: Yasa dışı yollarla... Haberi Görüntüle

YIL SONU HEDEFLERİ GEÇİLİYOR

Hedefimiz bu yıl sonuna kadar çırak usta ve kalfa olarak mesleki eğitim merkezlerinde yetişmesidir. Kasım ayında yıl sonu hedefimize ulaşcağımız ve sonrasında hedefimizi geçeceğimiz anlaşılıyor. 

CHP'li Uzgel'den aynı nakarat: Ne işimiz var Somali'de? Haberi Görüntüle

AZERBAYCAN MESAJLARI

Azerbaycan'a giderek işgalden kurtulan bölgede inşa edilen havalimanın açılışını yaptık. Azerbaycan ile ilişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkardık. Azerbaycan'ın azad olan topraklarında inşaa edilen havalimanlarını stratejik hamleler olarak görüyoruz. Mayınların temizlenmesi projesini de hızlandırma kararı aldık. Kardeşlerimizle ilişkilerimi güçlendiriyoruz. Kimlikle seyaheti de mümkün kıldık. Azerbaycan-Türkiye Üniversitesi'nin temellerini atma noktasına geldik.

18 Mart (yarın) Çanakkale'de üniversiteler tatil mi? Çanakkale'de üniversitelerde ders... Haberi Görüntüle

BİNALİ YILDIRIM'I UNUTMADI

Binali Yıldırım, Şamil Ayrım ve Oğuzhan Demirci'nin yaralandığı kaza hepimizi derinden üzdü. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor.

Antalya'da AK Parti'ye büyük katılım: CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi... Haberi Görüntüle

TOGG İÇİN "29 EKİM" MESAJI

Yarın Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ilk temel atma törenini gerçekleştireceğiz. 29 Ekim'de TOGG'un banttan indirilme törenine katılacağız. Türkiye Yüzyılı yeni nesillere bırakacağımız en büyük mirasımız olacak. "Türkiye Yüzyılı" vizyonu yeni nesillere bırakacağımız en büyük mirasımız olacak. Uzunca bir süredir dile getirdiğimiz 2053 ve 2071 yolundaki basamaklar olarak görüyoruz. Türkiye'nin içinde bulunduğu süreç siyaseti, ekonomisi ile dünyada olup bitenlerden bağımsız değildir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hakkari mitingi ertelendi mi? AK Parti Hakkari mitingi... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YÜZYILI MESAJI

Her alanda büyüyen, güçlenen, hak ve özgürlüklerini genişleten bir Türkiye için çalışıyoruz. Aynı zamanda inanç, kültür ve medeniyet köklerimizi de ihya edeceğimiz adımların atılımıdır. Gelin Türkiye Yüzyılını 20 yılda hayata geçirdiğimiz inşa ettiğimiz demokrasi ve altyapı üzerinde gerçekleştirelim. Ülkemizin hiçbir çözülmemiş meselesini bırakmamak için çıktığımız yolda neler yaptığımızın şahidi milletimizin kendisidir. Biz bu gayretleri gösterirken kimlerin başka uğraşların peşinden gittiğini milletimiz iyi biliyor.

2024 KAHRAMANMARAŞ-GÖKSUN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Göksun'da hangi... Haberi Görüntüle

VESAYET GÜÇLERİYLE KAVGAYA TUTUŞTUK

Milletimizin temel hak ve özgürlüklerini, kısır hesapları, sinsi niyetleri ve vesayet güçleriyle kavgaya tutuştuk. Tüm umudunu ülkenin ve milletin felaketi üzerine kuran kifayetsiz siyasetçilerle uğraştık. Türkiye'nin siyasi ve ekonomik bağımsızlığını hazmedemeyen emperyalistlerin oyunlarıyla boğuştuk. Hamdolsun özetle ifade etmeye çalıştığımız engellerin üzerinden gelerek demokrasi ve kalkınma hamlelerimizi birer birer gerçekleştirdik.

Yemekteyiz'de 75 bin TL kim aldı, birinci kim oldu 15... Haberi Görüntüle

BİZİ ENGELLEYECEK GÜÇ TANIMIYORUZ

Vatan topraklarının her karışında hakim kıldığımız huzuru, umutlarımızın gölgesinin engellenmesine asla rıza göstermeyeceğiz. Her kesimden insanımız bizimle olduğu müddetçe önümüzde duran, bizi engelleyecek güç tanımıyoruz.

İŞ ARAYANLARA MÜJDE! Kamu kurumuna 21-49 yaş arası KADIN ERKEK... Haberi Görüntüle

İNSANIMIZIN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Türkiye'nin en kapsamlı sosyal programları bizim dönemimizde geliştirilmiş ve uygulanmıştır. İhtiyaçlar değiştikçe sosyal yardım programlarımızın içeriğini değiştirerek insanımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Geçmişte sadece yakacak ve gıda başlığı altında destek alan ailelerimiz, bugün kırtasiyeden elektriğe geniş bir alanda destek almaktadır.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, ‘Kapıdan Sandığa Seçim Hattı’ projesini... Haberi Görüntüle

AİLEYİ KORUYACAK ADIMLAR

Elimizde fırsat varken yoksulluktan vurulan gönülleri tamir etmek, hem devleti yönetme sorumluğumuzun hem de bir insan olarak sahip olduğumuz hassasiyetin gereğidir. İhtiyaç sahibi olmanın ötesinde, büyüğüyle annesiyle çocuğuyla bütün olarak ailenin tamamını koruyacak, gözetecek çalışmalara önem veriyoruz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarımız vasıtasıyla kurduğumuz aile destek merkezleri ve sosyal dayanışma merkezleri var. Kadın ne kadar güçlü olursa hem kendi hayatında hem çocuğunu yetiştirmede o derece başarılı olacaktır. Ülkemizde faaliyetle olan 330 aile destek merkezini 656'ya, 40 olan sosyal dayanışma merkezi sayısını 116'ya çıkarıyoruz. Bu faaliyetleri 1.2 milyar liralık kaynak ayırdık. 

5-10 maç arası ceza! Osayi Samuel 10 maç ceza mı... Haberi Görüntüle

"TTB BAŞKANI İÇİN GEREKEN ADIMLAR ATILACAK"

Terör örgütünün diliyle konuşarak ordusu böyle bir şahsın adı Türk le başlayan bir kurumun başında olmasını milletimizin her bir ferdini rahatsız ettiğine inanıyorum. Mahkemenin vereceği karara göre bu kişi ve kurumla ilgili adımlar atılacaktır.

TSK'nın yürüttüğü sınır ötesi harekatlara iftira atan TTB Başkanı ile alakalı yargı harekete geçmiştir. Bu ismin üzerinde de çalışmalarımızı yürütecek. Gerekirse yasal düzenleme ile bu ismin de değişmesini sağlayacağız. Terör örgütünün diliyle konuşarak alçakça müftan eden böyle bir şahsın adı, Türk'le başlayan bir kurumun başında olması milletimizin her bir ferdini rahatsız ettiğine inanıyorum. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızın yürüttüğü soruşturmanın sonuçlarına ve Mahkemenin vereceği karara göre bu kişi ve kurumla ilgili adımlar atılacaktır.

18 Mart'ta Ankara'da otobüsler bedava mı? Ankara-İzmir-Antalya'da 18 Mart'ta toplu... Haberi Görüntüle

YENİ VEZUAT GELİYOR

"Tabipler Birliği Başkanı ve kurum ile ilgili gereken adımlar atılacak. Terör örgütü destekçilerini bu yapılardan temizleyeceğiz. Kabine Toplantımızda ilgili bakanlarımıza Tabipler Birliği başta olmak üzere meslek örgütlerinde yeni bir yapıya geçilmesine yönelik mevzuat çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdik.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading