Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bu milletin önünü kesemezsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bu milletin önünü kesemezsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni'nde konuştu. 'Türkiye'nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz' diyen Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 17:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni'ne katıldı ve burada bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törendeki açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

İyidere-İkizdere yolu 38 km, Hurmalık 1 tünelimiz 850 metre, Hurmalık 2 tünelimiz 720 metre, bağlantı yolları 3,6 km uzunluğa sahiptir. Özellikle kış aylarında zorlukların yaşandığı bu bölge güvenli ve konforlu şekilde geçilebilecektir. 31 km'sini hizmete alıyoruz. Kalanı da en kısa sürede tamamlıyoruz. 

İyidere lojistik limanının da devreye girmesiyle çok sayıda firma bu bölgede üretim faaliyetine başlayacaktır. Dünyanın yıldızı giderek yükselen bölgesi Doğu Karadeniz'de büyük ekonomi potansiyelinin altyapısını şimdiden kurmuş oluyoruz. Bu bölgemizde her yatırımın ülkemize çok ciddi geri dönüşleri olacağından şüphe duymuyoruz. 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP-DEM gizli iş birliği içinde Haberi Görüntüle

'KARADENİZ'İ ADIM ADIM ESERLERE KAVUŞTURUYORUZ'

 Yarın Sahara Tüneli'nin açılışıyla Rize'mizin kuzeyini ve güneyini birleştireceğiz. Bu eserin de şimdiden şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemizin altyapı projeleri bakımından en zor bölgesi Karadeniz'i adım adım eserlere hizmetlere kavuşturuyoruz. Afetlere karşı da etkin bir mücadele yürütüyoruz.

erdoğan açılış

Son dönemde Karadeniz sahili boyuncu Giresun, Rize Artvin'de gerek Kastamonu'da yaşanan sel felaketlerinin yol açtığı hasarları kısa sürede ortadan kaldırdık. İlçelerimizi adeta yeni baştan inşa ederek insanımıza sahipsiz olmadığını gösteriyoruz. Kastamonu ve Sinop'ta da bir yıla kadar tüm çalışmaları tamamlamış olacağız. 

Sallandık! Afad resmen duyurdu: Marmara'da korkutan deprem! Haberi Görüntüle

'DURMAK YOK YOLA DEVAM'

Avrupa'da sel felaketleri üzerinden aylar geçmesine rağmen hala hiçbir altyapı çalışması yapılmadığını siz de televizyondan izliyorsunuz. Biz gerektiğinde helikopterle jeneratör taşıyarak, gerektiğinde seyyar köprüleri kurarak insanımıza her türlü hizmeti sağlıyoruz. Kastamonu'da felaket oradayız, Artvin'de felaket oradayız, Antalya'da yangın oradayız... Durmak yok yola devam. 

Birileri biz bu adımları atarken nasıl önlerini keseriz diye buralara geliyor. Bunlar da ar, haya yok. Bir dikili taşınız olsun be. Biz İkizdere'de lojistik tesislerini yapıyoruz. Bunlar Ankara'dan geliyor. Tesisin yapımını durdurmak için gayret sağlıyor. Türkiye'nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz. Biz bu tesisleri yapacağız. Bu yolları yapacağız. Sizin gücünüz bunların önünü kesmeye yetmez. Yeter ki benim milletim burada dimdik ayakta dursun. 

2024 MUĞLA-YATAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Yatağan'da hangi... Haberi Görüntüle

'DARBE GİRİŞİMİNİN OLDUĞU GECE GÜN AĞARANA KADAR HAİNLERLE ÇARPIŞTIK'

Türkiye'nin 7-8 yılı darbe girişimleriyle, siyasi ve ekonomik kumpaslarla son dönemde de salgınla ve afetle geçti. Hamdolsun bu sıkıntıları milletimizle birlikte verdiğimiz mücadeleyle birer birer geri bıraktık. Ülkemizin demokratik ve ekonomik kalkınmasının yönünün yukarı yönlü olması için var gücümüzle çalıştık. 

Darbe girişiminin olduğu gece gün ağarana kadar hainlerle çarpıştık. Ertesi sabah işimize sarıldık. Bu kardeşiniz 15 Temmuz'da o FETÖ darbe girişimine uğradığı zaman kalktım Marmaris'ten uçakla İstanbul'a havalimanına geldim. Fakat benden yarım saat önce de Bay Kemal oradan tankların arasından kaçarak Bakırköy Belediyesi'ne gitti. Orada da kahvesini yudumlamaya başladı. Haberim olsa ben de orada beklerdim diyor. Yalan. Bu zaten yalancı Kemal değil mi? Hayatı yalan. 

İBB'de metro fiyaskosu! Asansörler çalışmıyor, tavandan lağım suları akıyor Haberi Görüntüle

'RİZE YALAN TERÖRÜNE 2023'TE EN BÜYÜK DERSİ VERECEKTİR'

Rize bu yalan terörüne 2023'te en büyük dersi verecektir diyorum. Bu malum Millet İttifakı diye bir Zillet İttifakı var ya bunlara en büyük dersi Rizeli hemşerilerim verecektir. Fakat çok çalışacağız. Hemşerilerimizi uyaracağız. Salgın döneminde dünyanın tamamıyla kapansak da çalışmaktan üretmekten geri dönemedik. Normalleşme adımları ve aşılamada ulaştığımız seviyeyle elde ettiğimiz tarihi başarıların haberleri arka arkaya geliyor. 

erdoğan rizeli vatandaşlar

Önceki gün 2. çeyrek büyüme makamının rakamının müjdesini almıştık. Türkiye ekonomisi 2. çeyrekteki yüzde 21,7'lik büyüme oranıyla dünyada İngiltere'den sonra 2. en büyük büyüyen ülke. 

Sigara fiyatlarına rekor zam! Tiryakileri üzecek haber geldi: Bu fiyatlardan... Haberi Görüntüle

'İSTİHDAM'DA 29 MİLYONUN ÜZERİNE ÇIKTIK'

İstihdamda da 29 milyonun üzerine çıktık. Enflasyon sadece bizim değil tüm dünyanın sorunudur. Avro Bölgesi son 10 yılın en yüksek enflasyonuyla mücadele ediyor. Türkiye salgın ortasında ortaya çıkan fırsatları değerlendirerek bu tür sıkıntıları ayağının altına almış ve geride bırakarak çok daha büyük başarılara yönelme potansiyeli olan ülke konumuna gelmiştir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading