Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi teyakkuza geçildi! Mehmetçik harekata hazır

Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi teyakkuza geçildi! Mehmetçik harekata hazır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Bizim için en uygun olan vakitte karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz. Tel Rıfat, Münbiç ve Ayn el-Arab gibi çıbanbaşı yerlerden başlayacağız'' sözlerinden sonra bölgede teyakkuza geçildi. Mehmetçik de Suriye’nin kuzeyine 5. kara harekatı için eller tetikte bekliyor.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik düzenlediği hava operasyonları hız kesmeden devam ederken terör yuvaları tek tek yerle bir ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, verdikleri mesajlarda tek bir terörist dahi kalmadan operasyonların devam edeceğini bildirdi.

Bahçeli: Sokakları savaş alanına çevirenler demokrasi celladıdır Bahçeli: Sokakları savaş alanına çevirenler demokrasi celladıdır Haberi Görüntüle

''KARADAN DA TERÖRİSTLERİN TEPESİNE BİNECEĞİZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada Suriye'ye kara harekatı mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Uçaklarla, toplarla, SİHA'larla yaptığımız operasyonlar sadece başlangıçtır. Bizim için en uygun olan vakitte karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz. Tel Rıfat, Münbiç ve Ayn el-Arab gibi çıbanbaşı yerlerden başlayacağız'' ifadelerini kullandı.

AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72 dediği ihaleler yüzde 9 çıktı! AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72... Haberi Görüntüle

HEDEFLER BELİRLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kara harekatı mesajı sonrası bölgede teyakkuza geçildi. Geçtiğimiz günlerdebölgede tatbikat yapan Milli Suriye Ordusu askerlerinde de kara harekatı için hazırlıklar başladı. Bölgede yapılan toplantılarda operasyonun detayları konuşulmaya başlandı. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli Suriye Ordusu'nun ilk hedefi Tel Rıfat, Münbiç ve Ayn el-Arab bölgesi olacak.

Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah çağrı: Türkiye'ye karşı tutum alın! Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah... Haberi Görüntüle

BEŞİNCİ HAREKATI OLACAK

Türk Silahlı Kuvvetleri, Pençe Kılıç Harekatı'nın kara bölümü başlarsa Suriye'nin kuzeyinde 5. kara harekatını başlatmış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading