Yandex Metrica
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulundu! Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirasına sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iftirasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uyuşturucuyla mücadele veren emniyet teşkilatıma bu tür bir hakarette bulunamazsınız, bu tür bir iftirada bulunamazsınız" dedi. Erdoğan, "Haramı, helali gayet iyi bilen bir iktidarı bu şekilde lekeleyemezsin, onu sen aynaya bak kendinde ara." diyerek sert ifadeler kullandı.

Gündem

11.02.2024, 21:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla gençlere hitap etti: Sizlerden başarı üstüne başarı... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ'DAN BU YANA 38 BİN İHRAÇ

Geçtiğimiz 7 yılda akademi bünyesinde yetiştirdiğimiz 18 bin 398 komiser yardımcımız, 28 bin 742 çarşı mahalle bekçimizle emniyet teşkilatımızı güçlendirdik. Teşkilatın insan gücünü akademik olarak da tahkim ettik. Hizmet içi eğitimlerle polislerimizin çağın ihtiyaçları, teknolojik donanımı, teknik yöntemlerine uygun bilgi ve becerilere sahip olmasını sağladık. Türkiye emniyet teşkilatında da kendi insan gücü bu ihtiyacını karşılamanın ötesinde gönül coğrafyasındaki kardeşlerine model olan, onların eğitim ve öğretimine katkı veren bir kurumdur. 38 bin emniyet mensubunu ihraç ederek teşkilatı FETÖ gölgesinden tamamen arındırdık.

Polis akademimizin başarısını daha da artırarak kendi alanında dünyanın referans kurumuna geleceğine inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun öncelikli hedeflerinden biri de Türkiye'de huzurun kökleştirilmesidir. Can ve mal güveliğine önem veriyoruz. Türkiye Yüzyılı şefkat ve merhamet yüzyılı olacaktır. Bunun teminatı sizlersiniz. Şehir ve karayolu güvenliği gibi klasik hizmetleri en iyi şekilde yürütmeyi sürdürüyoruz.

Deprem bölgesine 500 milyon Euro! Bakan Şimşek duyurdu: Afetin yaralarını... Haberi Görüntüle

2024 MANİSA-SELENDİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Selendi2de hangi... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA UYUŞTURUCU YANITI: HARAM SİZE KALSIN

Asıl üzerinde yoğunlaştığımız alanlardan biri gençlerimizin terör ve uyuşturucu belalarına karşı korunmasıdır. Ne terör örgütlerine, ne uyuşturucu baronlarına ne sapkın akımlara kaptıracağımız tek bir evladımız var. Siyasetin içinde olup da hükümetimizi, iktidarımızın cari açığını uyuşturucu kaynaklarından gelir elde edip de kapatacağını zavallılara bir sözüm var onu yarın söyleyeceğim. Haramı iyi biliriz, helali iyi biliriz. Haram size kalsın ey siyasiler, bunu da böyle bilin.

Cübbeli Hoca, İsmailağa Cemaati'nden atıldı mı? Cübbeli Ahmet Hoca neden... Haberi Görüntüle

Kayıt dışı olduğu kesinleşti! CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme!... Haberi Görüntüle

EMNİYET TEŞKİLATIMA BU İFTİRADA BULUNAMAZSIN

CHP'nin güvenlik güçlerimize attığı bu iftirayı cevaplandırmak Cumhurbaşkanlığı sorumluluğun gereği olarak gördüğüm için değinmek zorundayım. Şu anda siz kalkıp da Güneydoğu'da, doğunun değişik yerlerinde uyuşturucu köklerini toplamak suretiyle bu mücadeleyi veren emniyet teşkilatıma bu tür hakarette, iftirada bulunamazsınız. Bu tür uyuşturucu köklerini toplayan teşkilat işte karşımda. Böyle bir teşkilatı nasıl olur da Türkiye cari açığını uyuşturucu satmak yoluyla kapatıyor dersiniz. Bu ne insafsızlıktır.

Zehir tacirlerine izin yok! 53 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı Haberi Görüntüle

Memurların maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Memur... Haberi Görüntüle

AYNAYA BAK KENDİNDE ARA

Yarın grup konuşmamda çok daha geniş bir şekilde yapacağım. Haramı, helali gayet iyi bilen iktidarı bu şekilde lekeleyemezsin, onu sen aynaya bak kendinde ara. Polisiyle, jandarmasıyla, sahil güvenliğiyle emniyet güçlerimizin canları pahasına yürüttüğü uyuşturucu ile mücadelesini yalanlarla hiçe sayamazsınız. Hem yakalanan uyuşturucu miktarı hem yakalanıp cezaevine atılan uyuşturucu satıcısı bakımından rekor sahibiyiz.

18 Mart'ta Ankara'da otobüsler bedava mı? Ankara-İzmir-Antalya'da 18 Mart'ta toplu... Haberi Görüntüle

31 Mart yerel seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu? Oy kullanmama... Haberi Görüntüle

BİZ DİLSİZ ŞEYTAN OLMAYACAĞIZ

Genel başkanı böyle yapan partinin milletvekilleri boş durur mu? Onlar da Yalova'da mahkeme basıp, hakimlere hakaret edip ya hırsızların ya teröristlerin safında olduklarını göstermişlerdir. Güvenlik güçlerimizin fedakarlığının böylesine ucuz siyaset oyunlarına meze yapılmasına izin vermeyeceğiz. Bu tür iftiralara aldırmadan gençliğimizi her türlü tehdide karşı korumayı sonuna kadar devam edeceğiz. Bu tür saldırılar karşısında susmak da herhalde dilsiz şeytan olmayı gerektirir. Biz dilsiz şeytan da olmayacağız.

21-22 Mart Bitlis okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar... Haberi Görüntüle

Son dakika: Kilit kapanıyor! MSB kaynakları duyurdu: Irak’ın kuzeyinde "Güvenli... Haberi Görüntüle

DİJİTAL TERÖRE VURGU YAPTI

Dijital terör insanımızın huzuru ve haysiyetiyle birlikte devletimizin güvenliğini de hedef alıyor. Hiçbir sınırın ve etik kuralın olmadığı sosyal medya mecralarından yayılan sahte beyanlarla milyonlarca kişi linç ediliyor. Türkiye dünyada en fazla dezenformasyona maruz kalan ülkedir. FETÖ'den bölücü terör örgütüne birçok odak insanımızı birbirine kışkırtmak, sosyal kaos oluşturmak için istismar etmektir.

Kızılay da bomba patlatmakla yalanı bir silah olarak kullanmak arasında hiçbir fark yoktur. Kısa süre önce meclisimizin takdiriyle hayata geçen yasal düzenlemenin ülkemizin dijital teröre özellikle karşı hukuk ve demokrasi zemininde yürüttüğü mücadeleyi daha da kolaylaştıracağına emenim.

Murat Kurum net konuştu: İstanbul’u ilk 20 girişim şehrinden biri... Haberi Görüntüle

Survivor'da eleme gecesi nefesleri kesti! Elenen isim kim oldu: O... Haberi Görüntüle

RİST ANALİZİ ÇALIŞMALARINI ARTIRIYORUZ

Potansiyel tehditleri belirlemek, vakitlice tedbir almak için risk analizine yönelik çalışmaları artırıyoruz. GAMER'i yapay zeka destekli sistemlerle güçlendiriyoruz. Bu ülkede hiçbir suçlunun sokağa adım atamayacağı sistemi ülke geneline yaygınlaştırıyoruz. Türkiye'nin verisi Türkiye'de kalmalı anlayışıyla veri güvenliği açısından yerli ve milli çözümler üretiyoruz.

Güvenlikte de asıl olan insandır. Onun ihtiyaçları ve beklentileridir. Bu hizmetleri sunan kamu görevlilerin vasıflarıdır. Polis akademimizin bünyesinde yürütülen çalışmaları çok ama çok önemli görüyorum. Amacımız milletimizin her bir ferdine vatandaşı olmaktan gurur duyduğu bir ülkede yaşamakta olduğunu hissettirmektir.

Sahibinden.com çöktü mü? 2024 Sahibinden hacklendi mi? Sahibinden'e neden giremiyorum? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU

DEAŞ'la sahada göğüs göğüse savaşan tek NATO ülkemizi olmamıza rağmen atılan ahlaksız iftiraları hatırlayın. Savunma sanayiden ekonomiye kadar her konuda Türkiye'ye diz çöktürme çabalarını hatırlayın. Bunu sizlerle beraber, sizlere güvenerek birlikte yaptık. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizde kurduğumuz demokrasi ve kalkınma altyapısı sayesinde bugün Türkiye Yüzyılı vizyonunu konuşabiliyoruz.

Erdoğan: Paradan kule dışında icraatları yok Haberi Görüntüle

MİLLİ VE YERLİ ADIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

İnşallah ekonomide sağlayacağımız ilerlemelerle savunma sanayi başta olmak üzere çeşitli alanlardaki kalkınma projelerimizi hayata geçirmeyi sürdürerek yolumuza devam ediyoruz. İHA, SİHA, Hürkuş, Gökbeylerle milli ve yerli olarak devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını bu şekilde karşılarken gençlerimize güvenle inşa edeceklerini bir Türkiye bırakmak için daha çok çalışacağız.

Trabzonspor ceza alacak mı, kaç maç? Trabzonspor'a ne cezası verilecek? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YÜZYILI ADIM ADIM GERÇEĞE DÖNÜŞECEK

Türkiye nasıl koalisyonlar devrini geride bıraktıysa, terör örgütlerinin kanlı tehditlerini sınırların dışına ittiyse, altyapı eksikliklerini tamamladıysa, siyasi ve ekonomik istiklaline sahip çıktıysa, devlet ve millet olarak öz güvenini güçlendirdiyse, Allah'ın izni ve 85 milyonun desteği ile Türkiye Yüzyılı adım adım gerçeğe dönüşecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading