Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan o pankartı gördü! Sözleri herkesi duygulandırdı: Gelin onların ruhlarına bir Fatiha okuyalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan o pankartı gördü! Sözleri herkesi duygulandırdı: Gelin onların ruhlarına bir Fatiha okuyalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, posterini gördüğü 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip için kürsüde dua etti. Erdoğan, "Karşımda mesai arkadaşım Erol'u ve sevgili yavrusu Abdullah Tayyip'i görüyorum. Gelin onların ruhlarına bir Fatiha okuyalım" demesi mitinge gelen vatandaşları da duygulandırdı.

Gündem

23.01.2024, 19:40

Çorum’da mitinge gelen vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, posterini gördüğü 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip için kürsüde dua etti.

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi? X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir:... Haberi Görüntüle

Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır komşusu olacaklar Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır... Haberi Görüntüle

GELİN ONLARIN RUHLARINA BİR FATİHA OKUYALIM

Çorum'daki konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde şehit düşen Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un fotoğrafını işaret ederek, "Karşımda mesai arkadaşım Erol'u ve sevgili yavrusu Abdullah Tayyip'i görüyorum. Gelin onların ruhlarına bir Fatiha okuyalım" dedi.

Erdoğan daha sonra kürsüde Erol Olçok ve oğlu için dua etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading