Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Bahçeli bir araya geldi! İşte iki liderin ele aldığı konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Bahçeli bir araya geldi! İşte iki liderin ele aldığı konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konutunda karşıladı. Birçok konuyu ele alan iki lider seçim takvimine dair görüştü.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam TRT ortak yayınında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edeceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti.

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konutunda karşıladı. Ankara'daki kritik görüşme, saat 15.05'te başladı. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, makam otomobiline kadar eşlik ederek uğurladı.

Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 12 Nisan? Yalı Çapkın yeni bölüm haftaya mı? Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

HANGİ KONULARI GÖRÜŞTÜLER?

Daha önce birçok kez bir araya gelen ikili, gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. İki liderin 14 mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Görüşmede ekonomi ve dış politikadaki gelişmelerin de ele alındı.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti.

Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık vergisi kaç para? Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARLA SOHBET EDİP OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin evinin bulunduğu sokakta bekleyen çocuklarla sohbet etti, onlara oyuncak hediye etti.

Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, instagram adresi ne? Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç... Haberi Görüntüle

''KAPIMIZ HERKESE AÇIK''

Dün akşam katıldığı televizyon programında Cumhur İttifakı'na ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik anlayışının siyasetteki adresi olduğunu belirtirken "Türkiye'nin bekası için yerli ve milli anlayışla siyaset yapan herkese kapımız açıktır. AK Parti, MHP ve BBP olarak güçlü şekilde yolumuza devam ediyoruz" ifadelerine yer vermişti.

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

EN SON NE ZAMAN GÖRÜŞTÜLER?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri en son 29 Aralık'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelmişti.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading