Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan kriz merkezinde! Orman yangınları hakkında bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kriz merkezinde! Orman yangınları hakkında bilgi aldı

Son dakika gelişmesine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da kriz merkezine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, söndürülemeyen yangınlardaki son durum ile ilgili bilgi aldı.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Türkiye'de günlerdir devam eden ve bir çoğunun kontrol altına alındığı orman yangınlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki merkezde, büyük ekrana yansıtılan görüntüler aracılığıyla yangın bölgelerindeki son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki kriz merkezinde, devam eden orman yangınları ile ilgili bilgi alırken kurmaylarına talimat verdi. 

2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Haberi Görüntüle

YANGINLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanlığı Dijital Medya hesabından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız @RTErdogan, Ankara’da bulunan Kriz Merkezi’nde yangınlar hakkında bilgi aldı" denildi.

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

ANTALYA'YA GİTMİŞTİ

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce Antalya'nın Manavgat bölgesine gitmiş, vatandaşlarının sorunlarını dinleyip yangınlar hakkında bilgi almıştı.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, 6 günde Türkiye'nin farklı illerinde çıkan toplam 144 orman yangınının 134'ünün kontrol altına alındığını, 5 ilde devam eden 10 yangın için mücadelelerin sürdüğünü açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading