Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karşımızda bir ittifak değil koalisyon var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karşımızda bir ittifak değil koalisyon var

Son dakika haberleri... AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Karşımızda bir ittifak yok, eski Türkiye'deki gibi bir koalisyon var.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, videokonferans ile yapılan AK Parti İl Başkanları toplantısında 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

ABB Başkan adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı: Ana sütü... Haberi Görüntüle

CUMHUR İTTİFAKI GENİŞLİYOR MU?

Her seçim önemlidir, son deprem afetinin açtığı kayıplar, 14 Mayıs seçimini farklı bir yere taşımıştır. Bu kutlu mücadelenin son dönemeci olan 14 Mayıs destanını, bir süredir beraber yol yürüdüğümüz, aramıza yeni katılan ve katılacak olan dostlarımızla, Cumhur İttifakı olarak inşallah beraberce yazacağız. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oy kullanacak 31 Mart 2024? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

''ZAFERE ULAŞACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK''

AK Parti, kurulduğu 2001 Ağustos'undan beri girdiği tüm seçimlerden birinci olarak çıkmış, 20 yılı aşkın kesintisiz iktidarda kalarak demokrasi tarihimize ismini altın harflerle yazdırmış bir siyasi teşekküldür. Allah'ın izni, milletimizin desteği ve sizlerin gayretiyle 14 Mayıs seçimlerinde de, hem cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz.

 

Bakan Fidan, Gürcistanlı mevkidaşı İlia Darçiaşvili ile görüştü Haberi Görüntüle

''KARŞIMIZDA İTTİFAK YOK, KOALİSYON VAR''

Bu durumu karşımızdaki derme çatma ittifaka bakarak da anlayabiliriz. 14 Mayıs destanını, bir süredir beraber yol yürüdüğümüz, aramıza yeni katılan ve katılacak olan dostlarımızla Cumhur İttifakı olarak beraberce yazacağız. Artık karşımızda bir ittifak değil tıpkı eski Türkiye'de olduğu gibi tamamen kavga, ayak oyunu ve pazarlık üzerine kurulu bir koalisyon yapısı vardır. Peki bu koalisyonun gündeminde ne var; bunların gündeminde sadece siyasi ihtiras var. Ülkenin kaynaklarının nasıl yağmalanacağı hesabı var. Ülkemize ve insanımıza ağır maliyetleri olan eski Türkiye'yi geri getirme çabası var.

Sigara fiyatlarına rekor zam! Tiryakileri üzecek haber geldi: Bu fiyatlardan... Haberi Görüntüle

''BİZANSVARİ TAHT KAVGALARINI GÜNLERCE SEYRETTİK''

Bizansvari taht kavgalarını günlerce seyrettik. Altılı olarak başlayan, 8'li mi 10'lu mu olduğu meçhul hale gelen koalisyonun 12 maddelik bildirisi, ülkemizin nereye sürüklenmek istediğinin yazılı ispatı. Masanın altını üstüne getirme pahasına Bay Bay Kemal'i cumhurbaşkanı adayı olarak gösteren bu koalisyonun gündeminde ülkenin ve milletin hiçbir meselesi yoktur. Ne depremin yol açtığı acılar ne depremzedelerimizin yürek sızıları ne de deprem yaralarının bir an önce sarılması ihtiyacı bunların gündeminde yer almıyor. Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz.

Altın kıtlığı yaşanacak! Gram altından sonra Cumhuriyet altın da tehlikede!... Haberi Görüntüle

''VUR PATALASIN ÇAL OYNASIN ADAY KUTLAMASI YAPANLAR GİBİ OLMAYACAĞIZ''

Dün imzalayarak, Resmi Gazete'de yayımladığımız seçimlerin yenilenmesi kararının ardından YSK seçim takvimini oluşturmaya başladı. Daha depremin 40'ı çıkmadan Genel merkezleri önünde vur patlasın çal oynasın aday kutlaması yapanlar gibi olmayacağız. Seçim sürecinde müzik kullanmayacağız. Sandıklara sahip çıkacak güçlü bir organizasyon kuracağız. 6'lı koalisyonun güçlendirilmiş parlamenter sistem diye başladığı yolculuğun sonu at pazarlığından beter cumhurbaşkanı yardımcılığı paylaşımı kavgasına çıktı.

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

''ÜRETEN TÜRKİYE İÇİN HEMEN ŞİMDİ''

Türkiye için 'hemen şimdi' diyerek 20 yıllık eserlerimizin üstüne bina edeceğimiz projelerimizi anlatacağız. Ülkemizin tamamını kalkınlandırma hamlelerini anlatacağız. Ülkemizi getirdiğimiz seviyeyin üstüne çıkarma projesini anlatacağız. Üreten Türkiye için 'Hemen şimdi' diyerek çalışanlarımıa esnafımıza sanayicilerimize daha çok destek vereceğiz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading