Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikrar sürsün Türkiye büyüsün

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikrar sürsün Türkiye büyüsün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnsanımız ne diyor bir kez daha istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyor. Şimdi önümüzde kritik bir imtihan olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu var. Yasama ve yürütmenin iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oyumuzu kullanacağız" dedi.

Gündem

16.02.2024, 02:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Biz Esenler'i çok seviyoruz. Bu muhteşem kalabalığın toplandığı meydan sevilmez mi? Alanda resmi rakam 90 bin, yollarda 50 bin. Pazar günü Esenler sandıkları patlatarak sesini duyuracak. Pazar günü Esenler bir başka ses verecek. Sizleri en kalbi duyugularımla selamlıyorum. Buradan sizlerin vasıtasıyla tüm Esenler'i selamlıyorum.

Nisan ayında sıcaklık rekoru! 39 dereceyi gördüler Nisan ayında sıcaklık rekoru! 39 dereceyi gördüler Haberi Görüntüle

"DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERDİK"

Yüzde 87'nin üzerinde bir katılımla dünyaya demokrasi dersi verdik. Tarihimizin en yüksek katılımlı seçimlerinden birini gerçekleştirdik. Milletin iradesinin başımızın üstünde yeri vardır. İlk turda rakiplerimize hatrı sayılır bir fark attık. Parlamentoya sırtını dayamadıktan sonra Bay Bay Kemal'in yapabileceği bir şey var mı? Çoğunluk bizde. Sen nasıl kanun çıkaracaksın. İnsanımız 'İstikrar sürsür Türkiye büyüsün' diyor.

Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Haberi Görüntüle

"PARLAMENTO DIŞINDA KALDINIZ"

Milletimiz 323 milletvekilini Cumhur İttifakı'na vererek aslında hangi irade tarafından yönetilmek istediğini beyan etti. Millet İttifakı ne yapıyor siz artık parlamento dışında kaldınız. Bay Bay Kemal siz ne yapacaksınız? Sen nasıl kanun çıkaracaksın. Esenler sana yol vermedi Bay Bay Kemal. İnsanımız ne diyor bir kez daha istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyor. Şimdi önümüzde kritik bir imtihan olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu var. Yasama ve yürütmenin iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oyumuzu kullanacağız. Pazar günü sandığa gidip oyumuzu kullanacak ve Erdoğan kardeşinize birinci turda odluğu gibi bu destekle beraber 323'ün Türkiye'yi yönetmesine karar vereceğiz. Koalisyonun acılarını çok çektik. Devlet organları arasındaki çekişmelerin bedelini çok ağır ödedik.

DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama: 'Manipülasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz' DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama: 'Manipülasyon kampanyalarına... Haberi Görüntüle

"BATI BUNU HAZMEDEMEDİ"

Toplam ömrü 2-3 ayı dahi bulmayan koalisyon hükümetleri gördük. Hükümetin kurulamadığı dönemlere şahit olduk. Siyasi istikrarsız Türkiye'ye altın değerinde yıllarını kaybettirdi. Ne zaman yasama yürütme ve yargı uyum içinde çalışmaya başladı ülkemiz ekonomik olarak da siyasi olarak da güç kazandı. 2002'den itibaren işte bunu başardık. Batı bunu hazmedemedi. Batı bunu hazmedemeyince bütün dergilerinde Erdoğan'ı yıkmak lazım dediler. Siz oldukça yıkamazlar. Uzun yıllar sonra vatandaşımız hak ettiği hizmetlere hamdolsun bizimle ulaştı.

Demokrasimiz en güçlü konumuna bu dönemde çıktı. Terör örgütleriyle en başarılı mücadele bu dönemde verildi. Hak ve özgürlükler adına en ileri reformlar yine bu dönemde yapıldı. Bölgeler arasındaki gelişmişlik farkları bu dönemde giderildi.

İstiklal Marşı'nın okunmasını kabul etmediler! DEM Parti'li Mardin Belediyesi'nde büyük rezillik! İstiklal Marşı'nın okunmasını kabul etmediler! DEM Parti'li Mardin Belediyesi'nde büyük... Haberi Görüntüle

"İSTANBUL DEMEK TÜRKİYE DEMEK"

Bu iklimin zedelenmesine Allah'ın izniyle pazar günü müsaade etmeyeceğiz değil mi? Meclis'te Cumhur İttifakı cumhurbaşkanlığında da bu kardeşlerinizle durmak yok yola devam diyeceğiz. İstanbul demek Türkiye demektir. Esenler'e bakan İstanbul'u görür. İstanbul'a bakan ise tüm renkleriyle Türkiye'yi görür. Herkes bir arada gönül gönüle yaşıyor. Hamdolsun burada huzur var, hizmet var, birlik ve beraberlik var. Belediyemiz gece gündüz demeden sizler için çalışmaya devam ediyor. Son 10 yılda 60 bin konutu yeniledik. Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini burada gerçekleştiriyoruz.

Sıcaklık hissedilir derecede düşecek! Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı: Çok sert yağacak! Sıcaklık hissedilir derecede düşecek! Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı:... Haberi Görüntüle

"CHP'NİN İNSAFINA AFETZEDELERİ TERK ETMEYECEĞİZ"

Birileri sırf bekledikleri sonuç çıkmadı diye depremzedelerimizi kapı dışarı ederken biz hiçbir ayrım yapmadan afetzedelerimize sahip çıkıyoruz. Ekim - Kasım'dan itibaren konutlarımızın teslimatına başlıyoruz. CHP zihniyetinin insafına bu insanlarımızı terk etmeyeceğiz. Önlerine kim gelirse hakaret ediyorlar. İktidara gelmek uğruna tüm değerlerini çiğnediler. Herkesle kapalı kapılar ardından pazarlık yaptılar. Toplam oyları yüzde 1'i zor bulan partilerle 40 milletvekili verdiler. Şimdi pazartesi günü ne olacak? Savaş alanına dönecek. Güya hesap uzmanısın nasıl oldu da bu partilere 40 milletvekili verdin. Bunun hesabını soracaklar. Ne diyor? Eğer Selo'yu bırakmak istiyorsan oyu bana vereceksiniz diyor. Benim Kürt kardeşlerim Kılıçdaroğlu'na pazar günü gereken dersi verecek mi? Tüm bunlar kendilerine de hatırlatınca da işi hakarete götürdüler. Bir kez olsun yerli ve milli tavır takınamadılar.

Avrupa Yakası tekrardan mı başlayacak? Gülse Birsel Avrupa Yakası açıklaması Avrupa Yakası tekrardan mı başlayacak? Gülse Birsel Avrupa Yakası açıklaması Haberi Görüntüle

"GELİN BU DAYATMAYA SON VERELİM"

Pazar günü Kandil'den talimat alan Bay Bay Kemal'e yol veriyor muyuz? Bunlara hak ettikleri dersi sandıkta vereceğinize inanıyorum. Buradan sizlerle birlikte 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı dışındaki partilere oy vermiş vatandaşlarıma da sesleniyorum. Partinize olan görevi yerine getirdiniz şimdi ülkenize olan vazifenizi yerine getireceksiniz. Terör örgütlerine karşı amansız bir mücadeleyi göze almak gerekir. Gönül verdiğiniz partinizin yöneticilerin sizin iradenizi yok saymasına içten içe itiraz ettiğinizi de biliyorum. İstemediğiniz adayın dayatılmasını da kabul etmediğinizi biliyorum. Gelin 28 Mayıs'ta bu dayatmalara son verelim. Gelin birilerinin sizin iradenizi çantada keklik gibi görmesine itiraz edelim. 

Bizim dayanağımız ne şu güçtür ne bu örgüttür. Biz sırtımızı Hakk'a ve Allah'ımıza yaslıyoruz. Sizlerden aldığımız cesaret ve ilhamla ülkemize aşkla hizmet ediyoruz. Son 21 yıldır yaptıklarımız ortada.

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA ELEŞTİRİ

İstanbul'da bir yağmur olduğu zaman sel alıp götürüyor. Nerede Başkan? Dün de ne yaptı bir pazarcıyla kavga ediyor. Pazarcıyla kavga edilir mi? Her şeyi bitirdin pazarcıyla kavgaya mı geldi sıra. Zabıtalarla tutup karakola götürüyor. Böyle bir idarecilik olmaz. Böyle bir belediye başkanlığı olmaz. Bıraktı belediyeyi Van'da siyaset yapıyor.

Ayrıntılar birazdan...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading