• G.ALTIN

    4.285,51

  • DOLAR

    39,5586

  • EURO

    45,6097

  • BIST 100

    9.102,02

  • BITCOIN

    $104.329

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'i kabul etti

AK Parti'den yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'i Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde kabul etti." denildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'i kabul etti. 

Görüşmede iki lider Türkiye ile İspanya arasındaki ikili ilişkileri masaya yatıracak. Erdoğan-Sanchez görüşmesinin ana gündem maddesi ise İsrail’in Gazze’ye saldırıları olacak.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan katıldığı her platformda Gazze’deki zulmü gündeme getirirken, Sanchez de İsrail hükümetine karşı açıklamalarıyla bilinen Avrupalı liderlerden. Sanchez, İsrail hükümetine karşı ittifaklarını güçlendirmeye çalışıyor.

Basına kapalı görüşmeye, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

Avatar
Ozan KOLTUK