Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ayakta alkışlandı: 2023 seçimlerini rekor oyla kazanacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ayakta alkışlandı: 2023 seçimlerini rekor oyla kazanacağız

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023'te müjdeyi vereyim rekor bir oyla Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerini Allah'ın izniyle göğüsleyeceğiz" dedi. Erdoğan'ın sözleri salonda uzun süre ayakta alkışlandı.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na ve Altındağ Kültür Sarayı'nda "Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim mesajı uzun süre ayakta alkışlandı.

Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü! Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

MUHALEFETE TEPKİ: PROJELERİMİZE KARA ÇALIYORLAR

''2023'e yaklaştıkça muhalefet kanadının farklı yollara tevessül edeceği anlaşılıyor.'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Projelerimize kara çalıyorlar. Biz artan kira ve konut fiyatlarını dengelemek ve vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için bir sosyal konut projesini hayata geçirdik. Muhalafet ne yapıyor, çamur atıyor. Bir milyon 170 bin konutu inşa ettikten sonra da sahiplerimize teslim etmişiz. Biz kendimizi ispat etmişiz. Üstelik sosyal konut projemize de rekor düzeyde bir başvuru varken 14 tane büyükşehir belediyesiyle siz ne yaptınız, biraz da onu anlatın.'' ifadelerini kullandı.

Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Haberi Görüntüle

 ''2023 SEÇİMLERİNİ REKOR OYLA KAZANACAĞIZ''

Parti kurmaylarına seçim mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İnşallah 2023 seçimleri ülkemizdeki pek çok dönüm noktasıyla birlikte takoz siyasetinin de çöp sepetine atıldığı bir milat olacaktır. Ben inanıyorum, 2023 seçimlerini rekor oyla kazanacağız. Bu kadro bu işi başarır, ben size inanıyorum. Ve kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Biz milleten kopuk siyasetçi değiliz unutmayın, milletten kopuk siyasetçi olmaz'' şeklinde konuştu.

Sözleri ayakta alkışlandı... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti teşkilatlarına talimat

MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme Haberi Görüntüle

AYAKTA ALKIŞLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "2023'te müjdeyi vereyim rekor bir oyla Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerini Allah'ın izniyle göğüsleyeceğiz" sözleri salonda alkış tufanı kopardı. Parti kurmayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerini uzun süre ayakta alkışlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading