Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın raket tutuşu NFT'ye dönüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın raket tutuşu NFT'ye dönüştü

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masa tenisi oynadığı sıradaki raket tutuşunun Nitelikli Fikri Tapu'ya (NFT) dönüştürüldüğünü bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın spora olan düşkünlüğünü bilmeyen yoktur. Gençlik yıllarında profesyonel olarak futbol oynadıktan sonra siyasete adım atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, basketbol ve masa tenisinde de gayet başarılı. Hatta son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen anlaşmaların imza töreninin ardından bir süre masa tenisi oynamıştı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masa tenisi oynadığı sıradaki raket tutuşunun Nitelikli Fikri Tapu'ya (NFT) dönüştürüldüğünü bildirdi.

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor düello oyununda kim kaybetti? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor düello oyununda kim kaybetti? Haberi Görüntüle

RAKET TUTUŞU NFT'YE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Koç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın masa tenisindeki merak edilen raket tutuşu, Nitelikli Fikri Tapu'ya dönüştü ve Gençlik ve Spor Bakanımız tarafından kendilerine hediye edildi. Yenilikçi teknolojileri yakından takip eden dijital gençlerin bakanı Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu tebrik ediyorum."

THY'den evcil hayvanı olanları sevindirecek hizmet: İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kurulacak THY'den evcil hayvanı olanları sevindirecek hizmet: İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge... Haberi Görüntüle

RAKET TUTMA STİLİNİ ANLATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve merak konusu olan 'raket tutma' stili hakkında gençlere bilgi verdi. Gençlik Buluşması'nda konuşan Erdoğan, dünyada masa tenisinde çok farklı stillerin olduğunu dile getirerek kendi stilinin Çin ve Japonlara özgü olduğunu belirtti. Ayrıca Cumhurbaşkanı, A Milli Kadın Voleybol Takım antrenörü Giovanni Guidetti'yle olan masa tenisi macerasına da değinerek, İtalyan hocayı kendi stiliyle mağlup ettiğini anlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading