Yandex Metrica
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın minik kondüktörlerle gülümseten sohbeti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep'teki ziyareti sırasında kondüktör kıyafeti giyen çocuklarla tebessüm ettiren sohbetini paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Yapımı tamamlanan projelerin açılışı için hafta sonu Gaziantep'te giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret esnasında kondüktör kıyafeti giyen çocuklarla sohbet ettiği anların görüntüsü ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, resmi Twitter hesabı sosyal medyadan video yayınladı. Altun, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep ziyaretinden bir anıyı, "Gaziantep'te minik kondüktörlerle sevimli bir sohbet..." notuyla paylaştı.

Mahalledeki çocukları yıllarca süngerli odada istismar etti! Sucu Metin Şenay... Haberi Görüntüle

''TAYYİP DEDE HOŞGELDİN''

Kondüktör kıyafeti giyen çocukların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Gaziantep Havalimanı'nda karşıladığı görülüyor. Çocukların, uçaktan inen Cumhurbaşkanı Erddoğan'a ''Tayyip Dede hoşgeldin'' şeklinde sesleniyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da miniklere ''Hoşbulduk, Nasılsınız?'' dediği görülüyor.

Turgut Altınok seçim çalışmalarını değerlendirdi: Ankara 5 yıl daha Yavaş'ı... Haberi Görüntüle

31 Mart'ta marketler açık mı? Seçim günü A101-BİM-ŞOK-Migros açık mı,... Haberi Görüntüle

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sevimli minik çocukların, "Sizinle fotoğraf çekinebilir miyiz?" demesi üzerine uçak merdiveninde minik kondüktörlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

''ALLAH SİZİ NAZARDAN SAKLASIN''

Daha sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben sizi çok seviyorum. Çok güzelsiniz. Allah sizi nazardan saklasın." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading