Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı odadaki tarihi detay dikkatlerden kaçmadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı odadaki tarihi detay dikkatlerden kaçmadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretinde dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. 1453 numaralı odada kalan Erdoğan, "Oda numarasını o mesajı düşünerek yapmışlarsa tevafuk olmuştur. İnşallah biz ecdadımızın yolunda aynı kararlılıkla gidebiliriz" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:12

Cumhubaşkanı Erdoğan'a Suudi Arabistan ziyareti dönüşünde sorulan sorulardan biri de Suudi Arabistan'da kaldığı oda numarası oldu. Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman şu soruyu yöneltti;

''Sizin Suudi Arabistan’da kaldığınız odanın numarası 1453’tü. Yani şunun farkındalar; biz İslam dünyasında da kutlu fethi gerçekleştiren milletiz. ‘Fatih’in torunu geldi’ dediler belki. Ayasofya’yı açmanızla birlikte tabi ayrı bir heyecan dalgası yükseldi. Şunu acaba artık net bir şekilde görebiliyorlar mı; Türkiye olmadan temeli sağlam bir medeniyet kurulmaz. Artık bir şekilde sizce anladılar mı? Yani artık biz olmadan olmuyor. Onlar da bunun farkında mı acaba?"

Son dakika... Tokat'ta deprem! Çevre illerde de hissedildi Son dakika... Tokat'ta deprem! Çevre illerde de hissedildi Haberi Görüntüle

'ORADAN ALDIĞIMIZ İLHAMLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ise şöyle:

"Oda numarasını o mesajı düşünerek yapmışlarsa tevafuk olmuştur. İnşallah biz ecdadımızın yolunda aynı kararlılıkla gidebiliriz, onların elde ettikleri başarıları biz de aynı şekilde elde edebiliriz. Tabii tarihin izini sürdüğünüz sürece başarıya ulaşırsınız. Ama tarihin izini kaybederseniz siz de kaybolursunuz. Biz şu anda bu izi sürmeye devam ediyoruz ve ilham kaynağımız orası. Oradan aldığımız ilhamla da yolumuza devam ediyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading