Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyareti yeni yatırımlar için kapı açacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyareti yeni yatırımlar için kapı açacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14-15 Şubat tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri'ne tarihi bir ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyaretinin ana gündemi ekonomik ilişkiler ve yeni yatırımlar olacak.

Gündem

23.01.2024, 18:48

Koronavirüsü atlattıktan mesaisine kaldığı yerden devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Pazartesi günü BAE'ye gideceğini açıkladı.

2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da mı olacak? 2027 Avrupa Oyunları nerede... Haberi Görüntüle

EKONOMİK İLİŞKİLER VE YENİ YATIRIMLAR

Milliyet'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyaretinin ana gündemi ekonomik ilişkiler ve yeni yatırımlar olacak. Körfez ülkeleriyle ilişkilerde yeni bir döneme girilirken, Türkiye ve BAE arasındaki ilişkilerin normalleşmesi yolunda atılan adımlar Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan'ın geçen kasım ayında Türkiye ziyareti ile hız kazanmıştı.

SONAR son anket sonuçlarını duyurdu: Hangi ilde, hangi parti önde?... Haberi Görüntüle

ANLAŞMALAR İMZALANACAK

İlişkileri güçlendirmesi beklenen 2 günlük iade-i ziyaretin ilk günü Prens Al Nahyan, Erdoğan'ı resmi törenle karşılayacak. İkili ve heyetler arası görüşmelerin ardından anlaşmalar imzalanacak.

Emine Erdoğan: Dünyadaki tüm çocukların güven içinde büyüyebildikleri adil bir... Haberi Görüntüle

'EXPO' FUARINA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretinin ikinci gününde  Dubai'de "Expo" fuarına katılarak bir konuşma yapacak. Türkiye ve Azerbaycan reyonlarını gezecek. Fuarda Türkiye'ye ait bölümde Bayraktar Akıncı TİHA ve yerli otomobil TOGG maketleri de yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading