Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gençler arasında güldüren diyalog

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gençler arasında güldüren diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim zamanı canla başla çalışma yapan gençleri aradı. Erdoğan ile gençler arasındaki diyalog yüzleri gülümsetti: "İnşallah bu haylaz Melih bizi yemeğe davet eder"

Gündem

23.01.2024, 20:59

14 ve 28 Mays seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için sabah akşam mücadele eden gençlere Erdoğan sürprizi. Gençler ile telefonda konuşan Erdoğan, "İnşallah bu haylaz Melih bizi yemeğe davet eder" dedi.

Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can Kaya kolunu-omzunu mu kırdı? Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can... Haberi Görüntüle

GÜLDÜREN DİYALOG

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim döneminde çalışmalarda bulunan gençleri aradı. Samimi diyalogların yaşandığı görüşmede Erdoğan, "Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum, inşallah bu haylaz Melih bizi yemeğe davet eder. Hayırlı akşamlar diliyorum." dedi.

Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu? Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol... Haberi Görüntüle

"İSTERİZ BE"

Önceki günlerde İstanbul Rami Kütüphanesi'nde gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencisi bir genç arasında yine güldüren bir diyolog yaşanmıştı. Evlenmek istediğini ifade eden genç, 150 bin liralık evlilik paketi vaadinin bir an önce hayata geçirilmesini söyleyerek, "Bizim müstakbel kayınbaba sizi çok seviyor. Bu garibi sevindirir de bir ister misiniz?" diye sormuş. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "İsteriz be! Kayınbaban bir yanlış yapmaz değil mi?" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading