Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Erdoğan, bir vatandaşın evinde iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Erdoğan, bir vatandaşın evinde iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu aileyle iftar yaptı.

Gündem

23.01.2024, 19:05

Ramazan ayının 1. ve 2. günü şehit aileleriyle iftarını geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ramazanın 3. günü rotasını bir vatandaşın evine çevirdi.

İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan'dan görüşmeyle ilgili dikkat çeken açıklama! İki lider görüşecek mi? Özgür Özel randevu talep etti mi?... Haberi Görüntüle

YEMEK ÖNCESİ SOHBET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun diplomasi mesaisinin ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte üçüncü iftarında Ümraniye ilçesinde oturan Ersin Kılıçaslan ve ailesinin misafiri oldu.

Erdoğan çifti, yemek öncesi evdekilerle sohbet etti.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka... Haberi Görüntüle

EMİNE ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

Emine Erdoğan, Ümraniye'de iftar sofrasında misafir oldukları Kılıçaslan ailesine teşekkür etti.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün İstanbul'da Kılıçaslan ailesinin iftar sofrasına konuk olduk. Evin güzel kızları Serra, Kübra ve Yüsra ile sohbet ettik. Okul başarıları takdire şayan. İçten misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ramazan bereketi, sofralarından eksik olmasın." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading