Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunan avukatların kirli geçmişi ortaya çıktı! Devlete katil diyen de var PKK'ya destek veren de

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunan avukatların kirli geçmişi ortaya çıktı! Devlete katil diyen de var PKK'ya destek veren de

Kahramanmaraş'ta yaşanan şiddetli depremler sonrası afet bölgesinde yaraların sarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ederken 61 avukat, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Muhalif medyada yer alan haberlerde isimleri geçen avukatların ise sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Avukatların büyük bir kısmının devlete 'katil' diyerek hakaret ettikleri terör örgütü PKK sempatizanı oldukları görüldü.

Gündem

23.01.2024, 20:29

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine, on binlerce binanın da yıkılmasına sebep oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla gençlere hitap etti: Sizlerden başarı üstüne başarı... Haberi Görüntüle

DEVLET BÜTÜN İMKANLARIYLA SEFERBER OLDU 

Depremin ilk anından itibaren ülkenin her yerinde yardım ve arama-kurtarma çalışmaları için seferberlik başlatılırken devletin bütün kurumları depremzedelere yardım etmek için çalışma başlattı. 

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için çalışmalara hız verilirken, 61 avukat, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bakanlar, depremin yaşandığı kentlerin valileri ile belediye başkanları hakkında suç duyurusunda bulundu.

14 ilde SİBERGÖZ-28 operasyonları! 34 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

61 AVUKAT ERDOĞAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Muhalif medyaya yansıyan '61 avukat Erdoğan ve Bakanlar hakkında suç duyurusunda bulundu' başlıklı haberde ismi bulunan avukatların geçmişte yaptığı sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

BDDK devreye girdi! Seçil Erzan için yeni karar: Yazışmalar ve... Haberi Görüntüle

TERÖRÜ DESTEKLEYEN DE VAR DEVLETE 'KATİL' DİYEN DE 

Depremlerden hükümeti sorumlu tutan avukatların geçmişte yaptıkları sosyal medya paylaşımlarında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldıkları, gezi olaylarına ve terör örgütü PKK'ya destek verdikleri görüldü. 

Avukatların bazılarının sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda "Katil devlet", "İşkenceci katil polis", "Gezi olayları onurumuzdur" şeklinde ifadeler kullandıkları belirlendi.

O avukatların bazı paylaşımları ise şu şekilde: 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading