Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

SAVUNMADA İŞ BİRLİĞİ MESAJLARI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Gine Bissau ilişkilerini geliştirecek adımlar ve bölgesel konular ele alındı. İki lider, görüşmede, ticari ve ekonomik ilişkilerin yanı sıra askeri ve savunma sanayii alanındaki iş birliğini geliştirme konusunda mutabık kaldı.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi? Özgür Özel'den görüşmeyle ilgili açıklama! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi?... Haberi Görüntüle

ARSA TAHSİSİ İÇİN TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Türkiye Maarif Vakfının Gine Bissau'da inşa edeceği okul için arsa tahsis edilmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade etti. Erdoğan, Batı Afrika Ülkeleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS) Dönem Başkanı olan Gine Bissau Sissoco Embalo'nın bölgede istikrar ve barışın tesisi noktasında yürüttüğü çalışmaları takdirle izlediğini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading