Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ismi değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ismi değişti

Son Dakika haberi... Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir bakanlığın isminin değiştirildiğini duyurdu. Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın adı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak değiştirildi.

Gündem

23.01.2024, 18:06

Son Dakika haberine göre, bir bakanlığın ismi değişti. Değişikliği kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu; "Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ismini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak değiştiriyoruz" dedi.

Yavaş'ı seçim korkusu sardı! Ankara'da tek bir fotoğrafımı göremezsiniz demişti!... Haberi Görüntüle

''YEŞİL KALKINMA DEVRİMİNİ MERKEZE YERLEŞTİRİYORUZ''

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iklim değişikliği mesajı verdi.  Türkiye'nin 2023 hedeflerinin çoğuna ulaştığının altını çizen Erdoğan, 2053 vizyonuna dikkat çekti.  ''Dünya bugün insanlık tarihindeki büyük kırılmalarının en önemli sebepleri arasında yer alıyor.'' diyen Erdoğan, bir süredir dünya devletlerinin bir araya gelerek iklim değişikliğinin ağır sonuçlarını hafifletmek için çözüm aradığını belirtti. 

''İklim değişikliği herkesi ilgilendiriyor'' diyen Erdoğan, önümüzdeki dönem için yeşil kalkınma devriminin tüm çalışmaların merkezine yerleştirildiğini vurguladı; ''Her kesimden sürecin ülkemize külfetlerini asgari düzeyde tutacak bir yaklaşımla yürüteceğimiz bu tarihi projeye destek vermesini bekliyoruz.'' şeklinde konuştu.

Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu? Videodaki Kate Middleton'ın dublorü... Haberi Görüntüle

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI'NIN ADI DEĞİŞTİ

''İklim değişikliği ve göç konusunda hayata geçirmeye planladığımız yeni yapısal düzenlemeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.'' dyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın isminin değiştiğini duyurdu. Bakanlığın yeni isminin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanlığı olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı, bakanlık bünyesinde iklim değişikliği ve koordinasyon birimi de kurulduğunu ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading