Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai Emiri Al Maktum ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai Emiri Al Maktum ile görüştü

Birleşik Arap Emirlikleri'nde resmi ziyaret için bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum ile görüştü. Dubai'de Mehter ile karşılanan Erdoğan, Dubai EXPO 2020'ye katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE ziyaretleri kapsamında Dubai'ye gitti. Dubai'de mehter marşı ile karşılanan Erdoğan, BAE Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum ile görüştü. Görüşmede ikili ilişkiler ele alındı.

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

EXPO 2020'YE KATILDI

Dubai'de EXPO 2020'ye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan şeref defterine not yazmayı ihmal etmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai ziyaretinde şeref defterine şu notu düştü: 

"EXPO 2020 Dubai'yi, Türkiye milli günü vesilesiyle ziyaretim esnasında liderlik sergi alanında ağırlanmaktan büyük bahtiyarlık duydum. Değerli kardeşim Al Maktum'a sıcak misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. 'Zihinleri birleştirmek, geleceği oluşturmak' temasıyla gerçekleştirilen EXPO 2020'nin başarısından dolayı Birleşik Arap Emirlikleri'ni tebrik ediyorum."

14 Nisan Pazar bu akşam kimin maçı var? Bugün  hangi takımın maçı var? 14 Nisan Pazar bu akşam kimin maçı var? Bugün hangi... Haberi Görüntüle

DUBAİ'DE MEHTER TAKIMI İLE KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai'de mehter takımı ile karşılandı. 

Karşılama töreni sonrası BAE Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE ziyareti kapsamında Dubai Expo 2020 Türkiye Ulusal Gününde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarımdan enerjiye her alanda sürdürülebilirliği yakalamak için çalıştıklarını açıkladı. 

Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Haberi Görüntüle

'BİZ ÇEVREYİ ALLAHIN BİR EMANETİ OLARAK GÖRÜYORUZ'

Erdoğan konuşmasında, "Biz çevreyi Allah'ın eseri ve emaneti olarak görüyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışımız çevreyi koruması gerektiren geniş bir tasavvuru ifade ediyor. Eşim Emine Hanım'ın hamisi olduğu sıfır atık projesi bu bakımdan önemli bir örnektir. Bu projeyle 2 milyon tonun üzerinde atık işlenerek ekonomiye kazandırılmış, 265 milyon ağaç kesilmekten kurtarılmıştır. Türkiye bugün yenilenebilir enerji kurulum gücünde Avrupa'da 5. dünyada 12. sırada yer alıyor." ifadelerine yer verdi. 

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

TOGG HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG'un çevrenin korunmasına sağlayacağı katkıya değinerek, Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili TOGG'u da zikretmek isterim. TOGG'un çevrenin korumasına yapacağı katkı açıktır. Ne olursa olsun kalkınmanın, büyümenin, zenginleşmenin değil insanın tabiata çevreye saygınlığının peşindeyiz.


 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading