Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesi Elazığ'a gidiyor! Binlerce konutun temeli atılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesi Elazığ'a gidiyor! Binlerce konutun temeli atılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Paşa Mahallesi TOKİ Alanı'nda Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'ne katılacak.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraları sarılmaya çalışılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da afet bölgesindeki ziyaretlerine devam ediyor.

Daha önce Adıyaman ve Gaziantep'te temel atma törenlerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü adresi Elazığ olacak.

Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILACAK

Erdoğan, Abdullah Paşa Mahallesi TOKİ Alanı'nda, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'ne katılacak.

SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARLA İFTAR YAPACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temel atma töreninin ardından Ahmet Tevfik Ozan Kongre Merkezi'nde depremzede vatandaşlarla iftar yapacak.

Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a 'Deniz Parkı' uyarısı: 'Yaratılacak fiili durumları kabul etmeyeceğiz' Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a 'Deniz Parkı' uyarısı: 'Yaratılacak fiili durumları kabul... Haberi Görüntüle

BAKAN KURUM'DAN PAYLAŞIM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Bakan Kurum, yaptığı paylaşımda ''Bugün Elazığ’da hem afet konutlarımızın temelini atacak hem de vatandaşlarımızı yeni yuvalara kavuşturmanın heyecanını yaşacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdpğan'ın teşrifleriyle yeni sosyal konutlarımızın anahtarlarını da teslim ediyoruz.'' dedi.


Loading