Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni ekonomi modeli vurgusu: Müspet etkilerine şahit oluyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni ekonomi modeli vurgusu: Müspet etkilerine şahit oluyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9. Girişimcilik Ödülleri Töreni'ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, video mesajında ''Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyümeyi esas alan ekonomi modelimizin müspet etkilerine her alanda şahit oluyoruz. İnşallah büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa edene kadar durmayacak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Girişimci İşadamları Vakfı ile Türkiye Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen "Türkiye Girişimci Buluşması ve 9. Girişimcilik Ödülleri Töreni"ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu ne kadar, kaç TL reklam... Haberi Görüntüle

''MÜSPET ETKİLERİNE SAHİT OLDUK''

Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyümeyi esas alan ekonomi modelinin müspet etkilerine her alanda şahit olduk. COVID-19 salgınının dünya ekonomilerini derinden sarstığı bir ortamda G-20 içinde en hızlı büyüyen ülkelerin başında yer aldık.

Ses kayıtlarını delil olarak gösterdi! CHP'yi karıştıracak itiraf: İmamoğlu önderliğinde... Haberi Görüntüle

''İHRACATTA HER AY YENİ REKOR KIRIYORUZ''

Geçtiğimiz yıl büyüme oranlarımız yüzde 11 ve bu yılın ilk yarısında yüzde 7,5 seviyesinde gerçekleşti. İş gücüne katılım oranımız artmasına rağmen istihdamda 31 milyon sınırını aşmış bulunuyoruz. İhracatta her ay yeni bir rekor kırarak hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca yatırım hamlelerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürmeye büyük önem veriyoruz.

İmamoğlu yönetimindeki İSKİ borç batağında! Suya her gün zam yapıldı... Haberi Görüntüle

''GÜÇLÜ TÜRKİYE'Yİ İNŞA EDECEĞİZ''

İnşallah büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa edene kadar durmayacak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Ne terörün ne de terör örgütünün yularını ellerinde tutan emperyalist çetelerin bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading