Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk dünyasına teşekkür: Aziz milletimiz bu desteği unutmayacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk dünyasına teşekkür: Aziz milletimiz bu desteği unutmayacaktır

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bugünkü zirveyle Türk dünyasının tek yürek tek vücut oluğunu en üst düzeyde bir kez daha göstermiş olunacağını aktararak, deprem sonrası ilk yardım eden Türk dünyasına teşekkürlerini ileterek, ''Yardıma ilk koşan Türk Dünyası oldu. Aziz milletimiz bu desteği unutmayacaktır.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Türk Devletleri Teşkilatı, deprem gündemi ile olağanüstü olarak toplandı. Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı Ankara'da yapılıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Zirvenin düzenlenmesi için çağrıda bulunan can Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı Aliyev'e şükranlarımı sunuyorum.

Bugünkü zirvemizle Türk dünyasının tek yürek tek vücut oluğunu en üst düzeyde bir kez daha göstermiş olacağız.

Ülkemizin güneyindeki 11 şehir, dünyada eşine az rastlanır bir depremle sarsıldı. 14 milyonu aşkın insanımız depremden etkilendi, 49 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti

Önümüzdeki 1 yıl içerisinde 319 bin toplamda ise 650 bin konut yaparak hak sahiplerine teslim edeceğiz. Biz henüz deprem felaketinin yaralarını sarmakla meşgulken aynı bölgede sel felaketine maruz kaldık. Şanlıurfa ve Adıyaman'da çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. 6 Şubat'ta yaşadığımız depremlerin şiddeti ve yol açtığı yıkımın ardından uluslarası yardım çağrısında bulunduk. Yardıma ilk koşan Türk Dünyası oldu. Aziz milletimiz bu desteği unutmayacaktır.

Bu paylaşıma tepki yağdı: DEM'li Ferhat Encü'den alçak paylaşım: İstanbul... Haberi Görüntüle

KKTC'NİN TANINMASI İÇİN VERDİĞİMİZ MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Bugünkü zirvemizi birliğimiz gücümüzdür şiarıyla icra ediyoruz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin de aramıza katılmasıyla aile meclisimiz artık daha da güçlendi. Teşkilat olarak Kıbrıs Türk Halkına güçlü ve kararlı desteğimizi somutlaştırdık. KKTC'nin tanınması ve Kıbrıs Türk'ü kardeşlerimizin maruz kaldığı kısıtlamaların kaldırılması için verdiğimiz mücadeleyi sürdüreceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading