Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tahıl koridoru açıklaması: Sürenin uzatılmasını sağladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tahıl koridoru açıklaması: Sürenin uzatılmasını sağladık

Seddülbahir Kalesi ve Gelibolu–Eceabat Devlet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Tahıl koridoru anlaşmasının süresi bugün itibari ile bitiyordu. Yapılan görüşme sonunda anlaşma süresinin uzatılmasını sağladık.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seddülbahir Kalesi ve Gelibolu–Eceabat Devlet Yolu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları...

Bundan 108 yıl önce Çanakkale geçilmez diyerek düşmana göğsünü siper eden aziz şehitlerimizin hatıraları bizimle yaşıyor. Bu mücadelenin dünyada pek az eşi benzeri vardır. Hiç şüphesiz bu aynı zamanda en fazla insan kaybını yaşadığımız savaşımızdır. Bu kayıpların hüznü hala yüreklerimizdedir. Ülke ve millet olarak bize son dönemde, karşılaştığımız sınamaların üstesinden gelme saiklerinin başında Çanakkale Zaferi geliyor.

Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli, kaç yaşında? Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli,... Haberi Görüntüle

''ÇANAKKALE KAHRAMANLARINI ÖRNEK OLDUK''

Milletimizin iradesini gasp etmeye karşı verdiğimiz tüm mücadelelerde Çanakkale kahramanlarını örnek aldık. Yaşadığımız her sıkıntda mücadelemizi Çanakkale ruhundan aldığımız feyzle yürütüyoruz.Bugün 108 yıl sonra bir kez daha şehitlerimizin aziz hatıralarını yad etmek için buradayız. Bölgeyi ecdadın hatırasına yakışır bir şekilde geliştirdik.

Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, kaç kişi atanacak, branş dağılımı Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne... Haberi Görüntüle

''KİMSE ENGELLEYEMEZ''

Ülkemizi her türlü afete karşı daha güçlü hazırlayacak çalışmaları yürütüyoruz. Dünyanın yaşadığı krizlerin önümüze çıkardığı fırsatları değerlendirebilmemiz için ihtiyacımız olan tek şey, istikrar ve güven iklimine sahip çıkmaktır, kimse engelleyemez. Çanakkale Zaferi milletimize önce milli mücadelemizi verme, başarıya ulaştırma ardından bu topraklardaki cumhuriyeti kurma şevkini aşılamıştır. Yaşadığımız her sıkıntıda Çanakkale ruhunu hatırlıyoruz.

Paidakia yemeği nedir? Nasıl yapılır?  Paidakia yemeği tarifi Paidakia yemeği nedir? Nasıl yapılır? Paidakia yemeği tarifi Haberi Görüntüle

1 YILDA 2 MİLYONA YAKIN ARAÇ KULLANDI

1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyolu başta olmak üzere eserlerimizle bölgeyi geleceğe hazırlıyoruz. Daha önce saatler süren yolculuğu 6 dakikaya indirdiğimiz bu köprümüzü, bir yılda 2 milyona yakın araç kullandı.

Gelibolu-Eceabat devlet yolu

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1... Haberi Görüntüle

45 DAKİKADAN 25 DAKİKAYA DÜŞTÜ

Tamamlanan kesimde tek tüplü inşa edilen 2 bin 560 metrelik T-1 tüneli, 644 metrelik T-1A tüneli, 1355 metrelik T-2 tüneli ve 792 metrelik T-3 tüneli olmak üzere toplam 5 bin 351 metre uzunluğunda 4 adet tünel yer alıyor. Daha önce tek yol olarak hizmet veren yol, bölünmüş yol standardına yükseltilerek Havsa- Uzunköprü- Keşan- Gelibolu- Eceabat- Çanakkale koridorunu tamamlayacak.Daha önce tek yol olarak hizmet veren yol, bölünmüş yol standardına yükseltilerek Havsa- Uzunköprü- Keşan- Gelibolu- Eceabat- Çanakkale koridorunu tamamlayacak. Havsa'dan Çanakkale'ye uzanan bu yol, ulaşımı 45 dakikadan 25 dakikaya düşürerek, ziyaretçilere büyük kolaylık sağlayacaktır.

2015'te restorasyonuna başlanan Seddülbahir Kalesi

5 yılda 8 puan yükseldi! Ticaret Bakanlığı açıkladı: Türkiye küresel lojistik pazarına damgasını vurdu! 5 yılda 8 puan yükseldi! Ticaret Bakanlığı açıkladı: Türkiye küresel... Haberi Görüntüle

TAHIL KORİDORU ANLAŞMASI

Tahıl koridoru anlaşmasının süresi bugün itibari ile bitiyordu. Her iki tarafla da yaptığımız görüşmeler sonunda 19 Mart'ta bitecek olan anlaşma süresinin uzatılmasını sağladık. Rusya, Ukrayna ve BM'ye teşekkür ederim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading