Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması: Çok büyük bir artış olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması: Çok büyük bir artış olacak

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 milyon vatandaşın merakla beklediği asgari ücretle ilgili Asgari cüreti en kısa sürece açıklayacağız. Çok büyük bir artış olacak.

Ekonomi

23.01.2024, 18:23

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomi ile ilgili önemli mesajlar verdi. 

Gram altına sert bir düzeltme gelebilir! İslam Memiş, Merkez Bankası'nın... Haberi Görüntüle

MERKEZ'İN DÖVİZ KURUNA MÜDAHALESİ

Grup toplantısının ardından gazetecilere Merkez Bankası'nın döviz müdahalesine ilişkin açkılama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankası'nın yasasında var. Böyle müdahale etmesi gerekiyorsa yapar.'' dedi.

ŞOK aktüel ürünlerinde dev indirim! 20-26 Mart ŞOK markette bu... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET KONUSU

8 milyon vatandaşın merakla beklediği asgari ücretle ilgili de konuşan Erdoğan, ''Asgari ücüreti en kısa sürece açıklayacağız. Çok büyük bir artış olacak. Asgari ücret noktasında bugüne kadar olmuşun çok çok fevkinde bir neticeyi inşallah açıklamış olacağız. (3600 ek gösterge) 'Ama' ile fakat' ile konuşmaya gerek yok. O da olacak." şeklinde açıklama yaptı.

Altın yeniden rekor kıracak mı? İslam Memiş altın yatırımcılarına 'hazırlanın'... Haberi Görüntüle

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZAM

Sağlıkçılar için yapılacak zamla ilgili bilgi veren Erdoğan, ''Uzman ve pratisyen hekimlere 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi. Sağlık Bakanı Koca da ''Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading