Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'ın babasıyla telefonda görüşerek taziye dileklerini iletti.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'ın babası Ökkeş İnak'ı arayarak taziye dileklerini iletti.

27 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman mitingi saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

BAKAN KİRİŞCİ BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, şehit İnak'ın ailesinin evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret etti. Kirişci aileye başsağlığı diledi. 

ABD'li aktivistlerden lobiyi terleten sorular! Daha fazla insan öldürmek için... Haberi Görüntüle

'BAŞIMIZ SAĞ OLSUN'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sırasında kendisini arayan Bakan Kirişci'nin telefonu üzerinden şehidin babası Ökkeş İnak ile görüştü.

Erdoğan, İnak'a başsağlığı dileyerek, şunları kaydetti:

Başımız sağ olsun. Rabb'im cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın inşallah. Sizleri, annesini, eşini de inşallah cennetinde şehidimizle buluştursun. Ne güzel bir makam, mevki. Rabb'im inşallah kardeşimizin bu şehadetini sizlerin de makam-ı ali'ye ulaşmanıza vesile kılar. Rabb'im, Hanımefendiye de sabır nasip eylesin. En güzel makamda, Rabb'im inşallah o makamla bizleri de taltif eder. Bize ne düşüyorsa, Vahit Bey de orada hepsine hazırız. Elimizden geldiği kadar zaten bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da bunları yerine getirmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman bu alçaklara, kafirlere vatan topraklarını inşallah bırakmayacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun, sabrınızı arttırsın inşallah.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading