Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ailesine ziyaret

Son dakika bilgisine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ailesini ziyaret etti.

Gündem

23.01.2024, 18:18

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de kan donduran bir cinayet işlenmişti. Ankara'dan İstanbul'a gelen mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz'un evinin fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Evin oturma odasında duvarlara yapıştırılan A4 kağıtlarındaki yazılar ile masanın üzerindeki satranç, abaküs ve rubik küp gibi çok sayıda oyun aleti dikkat çekmişti. Duvara yapıştırılan kağıtlar arasında "herkes katil, kadın erkek, tartışma" gibi notlar da yer almıştı.

Son dakika! İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! Haberi Görüntüle

TELEFONLA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Daha önce Başak Cengiz'in ailesiyle telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Rabb'im kızımızı cenneti cemaliyle müşerref eylesin. Rabb'im yar, yardımcımız olsun. Bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki varmış. Allah sabrımızı artırsın" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'de İzmir gerginliği! Cemil Tugay Tunç Soyer'i hedef aldı: Dünden... Haberi Görüntüle

TAZİYE ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Başak Cengiz'in ailesini, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki evinde ziyaret etti. 

BUSKİ Bursa'da 7 saat su kesintisi olacağını açıkladı! 13 Mart... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ İNCELEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başak Cengiz'in annesi Beyhan ile babası Avni Cengiz'e başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, Başak Cengiz'in fotoğraf albümünü inceledi.

Cidde'de kritik zirve! Bakan Fidan Suudi Arabistan yolcusu! Haberi Görüntüle

EMİNE ERDOĞAN, GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Emine Erdoğan, Başak Cengiz'in mezuniyet ve nişan törenlerinde çekilen fotoğraflarını incelerken gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Beyhan Cengiz'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'Gönlümdeki insanın evime gelmesi ne güzel' diyerek karşıladığı öğrenildi. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Emine Erdoğan'ın taziye ziyaretinden objektiflere yansıyan diğer kareler...




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading