Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna krizine ilişkin son dakika açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna krizine ilişkin son dakika açıklaması

Son dakika haberleri... Rusya-Ukrayna gerilimine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Rusya ve Ukrayna arasında bir barışın olmasına biz arabulucu olabiliriz.' dedi. Krizle ilgili Türkiye'nin üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, arabuluculuk teklifini yineledi.

Gündem

23.01.2024, 18:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kıldı. Erdoğan, Çamlıca Camii’nde gazetecilerin soruları yanıtladı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

RUSYA-UKRAYNA GERİLİMİ

Rusya-Ukrayna krizine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bir savaş çıkması bölgenin huzuru için çok ciddi ihlal doğurur. Bu bölgeyi çok ciddi rahatsız eder. Rusya ve Ukrayna arasında bir barışın olmasına biz arabulucu olabiliriz. Üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu Zelensky ve Putin'e ifade etmiştim. Önümde bir Ukrayna ziyareti var. Sayın Putin ile ama telefon ama Moskova ziyareti ile görüşebiliriz. Barışın egemen olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Saat verildi! MGM'den ve İstanbul Valiliğinden peş peşe sıcaklık uyarısı: Yanacağız! Saat verildi! MGM'den ve İstanbul Valiliğinden peş peşe sıcaklık uyarısı:... Haberi Görüntüle

'HASTANELERDE DURUM POZİTİF'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Omicron varyantı ile vakaların artması ile ilgili soruya da yanıt verdi. Erdoğan, "Olumlu daha da istikamette gelişmeler sağladı. Hastanelerimizde herhangi bir sorunumuz yok. Hastanelerde durumumuz pozitif, vaka olarak söylemiyorum." şeklinde konuştu.

Krizle ilgili Türkiye'nin üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyleyen Erdoğan, arabuluculuk teklifini yineledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading